Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy helyre jön a kapcsolatunk szakítás után?
Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk a párommal. A párkapcsolatunkkal nem volt baj, más tényezők játszottak közre, de nem ez a lényeg. Nagyon szeretjük egymást, megbeszéltük, hogy folytatjuk, de úgy, hogy én elköltöztem, tehát külön lakunk. Ma találkoztunk egy kicsit, így, hogy együtt vagyunk, de egészen más minden... Nyilván más is lesz, mivel nem leszünk élettársak (egy darabig biztos) de lehetséges, hogy helyre jön közöttünk ez a dolog? Nagyon távolságtartó ma velem. Azért volt minden ilyen furcsa, mert ez volt az első találkozás újra együtt?2016. jan. 25. 18:59
1/6 anonim válasza:
Nekem kicsit fura az egész. Mármint miért szakítani, ha szeretjük egymást és nincs baj a kapcsolatunkkal? Mi lesz jobb, ha nem éltek együtt és csak randiztok? A "más tényezők" el fognak múlni tőle, vagy mi? Szerintem ennek semmi értelme, két ember vagy együtt akar lenni vagy nem.
3/6 anonim válasza:
Nem volt baj a kapcsolatotokkal, nagyon szeretitek egymást, de mégis külön költöztetek...aha.
Noss ebben az esetben nagyon is fontosak, azok a tényezők h mi miatt menteték szét.
4/6 Költőnő? válasza:
az ember általában jobb szeret előre haladni, mint hátra. Ha hátra szeretnénk haladni; rákok lennénk. Te rák vagy?
5/6 anonim válasza:
Nem, csak bss.zátok egymás idejét... de ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!