Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lett volna még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lett volna még ennek jövője, hol lehetett volna megmenteni? (NAGYON, NAGYON HOSSZÚ! )

Figyelt kérdés

Szóval leírom, vagyis inkább kiírom magamból a teljes sztorit.

(Sajnos az oldal szövegterjedelemre vonatkozó korlátai miatt ezt ide nem tudom leírni és üzenetben sem tudom elküldeni.)

Ezért csináltam egy blogbejegyzést ahol szakaszosan leírtam mindent. Írj privit és küldöm üzenetben!

Aki elolvassa annak hatalmas pacsi!

A válaszokat ide írjátok inkább!

Még az elején volt eszemben jó pár dolog amit lehet nem írtam bele, de szerintem senkinek nem fog hiányozni, így is sokkal, de sokkal hosszabb lett mint amilyennek először akartam.

Szóval, szerintetek hol kellett volna elkezdeni megjavítani a dolgot és miben kellett volna máshogy állni a dolgokhoz nekem és neki?

Lehetett volna még ebből tartalmas dolog, ha képesek vagyunk megbeszélni a dolgokat ahelyett, hogy elbeszélünk egymás mellett vagy épp hallgatunk mint a sír és hagyjuk, hogy még tovább romoljon?

Szerintetek jogosan voltam dühös rá amiatt ahogyan a végén viselkedett és teljesen megalázott? (hiszen tudta, hogy szeretem és szeretném rendbe hozni a dolgokat, de lelkiismeretfurdalás nélkül szexelt a közös lakásunkban a közös ágyunkban az új barátjával, sőt még engem tartott gyerekesnek és éretlennek amikor elmondtam, hogy egy normális felnőtt nem így intézi a szakításait, hogy eldobja egyből az első komolyabb hullámvölgynél)

Én úgy érzem, összeillettünk és soha nem szerettem még senkit annyira mint őt. Állítása szerint ő is így érzett (egészen nov. 1-ig ugye... vagy augusztus 1-ig... vagy soha, ezt már nem fogom megtudni).

Ezzel a kérdéssel egyébként valószínűleg búcsúzom innen, a gyakorikérdésekből is. Nem szeretném levenni a nevem, de azt sem, hogy ő lássa a válaszaimat és mondjuk engem kitárgyalva nevessenek rajtam a barátjával mert mi is volt, hogy kibeszéltük az előttem lévő exbarátját 1-2 válasza/kérdése miatt.

Bár nem hiszem, hogy foglalkozna ő még az én gondolatommal. Lehet már el is felejtett mindent ami közöttünk történt (vagy csak a rosszakra emlékszik).

2016. jan. 10. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
62%
a válaszok tanulsága tehát: ha félrekúr a nőd akkor is te vagy a hibás! :-D
2016. jan. 18. 21:51
 62/66 anonim ***** válasza:
11%

Kutyából nem lett szalonna. Kétszer képes volt ugyanazt megtenni kb. ugyanúgy - mibe, hogy nem kell egy év és a következő "lúzeren" is túl lesz? :D Ez a csaj nem más, mint egy gazdag önkényúrnő akinek sosem kell aggódnia, mert fater lóvéja meg az hogy az EQ szintje sehol nincs mindig meg fogja védeni. Te meg beszoptad, mint én is.

Mondjuk "ká anyád" amiért kigúnyoltál.

De azt úgy tudtam, hogy ez lesz a vége :D

2016. febr. 3. 22:06
 63/66 anonim ***** válasza:

Veled is eljátszotta ugyanezt?:D

2016. febr. 3. 22:10
 64/66 anonim ***** válasza:

El hát. Én vagyok a "lúzer ex" akin jót röhögtek meg ilyenek. De örömmel látom, hogy Isten nem bottal ver. Újabb embereket húzhatok le az "ők is megkapták ami jár" listáról. Már csak apámat nem érte utol a csúf végzet, de utol fogja. Mert akit én utálok... Bár itt most csak Jaguár szopta be, de ne aggódj az exünk is utoléri a csúf végzet... Főleg ezzel az életvitellel.

Bár kicsit sajnálom is JW-t, lehet nagy tahó, de én nem, szóval tudom sajnálni is kicsit. Persze a "jogos csapás a sorstól" dolgot fentartom.

2016. febr. 3. 22:19
 65/66 anonim ***** válasza:
látod látod zalost, a vér nem válik vízzé :D
2016. febr. 3. 23:12
 66/66 anonim ***** válasza:

Dik, melyik csetes vagy?

2016. febr. 3. 23:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!