Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lett volna még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lett volna még ennek jövője, hol lehetett volna megmenteni? (NAGYON, NAGYON HOSSZÚ! )

Figyelt kérdés

Szóval leírom, vagyis inkább kiírom magamból a teljes sztorit.

(Sajnos az oldal szövegterjedelemre vonatkozó korlátai miatt ezt ide nem tudom leírni és üzenetben sem tudom elküldeni.)

Ezért csináltam egy blogbejegyzést ahol szakaszosan leírtam mindent. Írj privit és küldöm üzenetben!

Aki elolvassa annak hatalmas pacsi!

A válaszokat ide írjátok inkább!

Még az elején volt eszemben jó pár dolog amit lehet nem írtam bele, de szerintem senkinek nem fog hiányozni, így is sokkal, de sokkal hosszabb lett mint amilyennek először akartam.

Szóval, szerintetek hol kellett volna elkezdeni megjavítani a dolgot és miben kellett volna máshogy állni a dolgokhoz nekem és neki?

Lehetett volna még ebből tartalmas dolog, ha képesek vagyunk megbeszélni a dolgokat ahelyett, hogy elbeszélünk egymás mellett vagy épp hallgatunk mint a sír és hagyjuk, hogy még tovább romoljon?

Szerintetek jogosan voltam dühös rá amiatt ahogyan a végén viselkedett és teljesen megalázott? (hiszen tudta, hogy szeretem és szeretném rendbe hozni a dolgokat, de lelkiismeretfurdalás nélkül szexelt a közös lakásunkban a közös ágyunkban az új barátjával, sőt még engem tartott gyerekesnek és éretlennek amikor elmondtam, hogy egy normális felnőtt nem így intézi a szakításait, hogy eldobja egyből az első komolyabb hullámvölgynél)

Én úgy érzem, összeillettünk és soha nem szerettem még senkit annyira mint őt. Állítása szerint ő is így érzett (egészen nov. 1-ig ugye... vagy augusztus 1-ig... vagy soha, ezt már nem fogom megtudni).

Ezzel a kérdéssel egyébként valószínűleg búcsúzom innen, a gyakorikérdésekből is. Nem szeretném levenni a nevem, de azt sem, hogy ő lássa a válaszaimat és mondjuk engem kitárgyalva nevessenek rajtam a barátjával mert mi is volt, hogy kibeszéltük az előttem lévő exbarátját 1-2 válasza/kérdése miatt.

Bár nem hiszem, hogy foglalkozna ő még az én gondolatommal. Lehet már el is felejtett mindent ami közöttünk történt (vagy csak a rosszakra emlékszik).

2016. jan. 10. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Abban egyetértek, hogy már az elején rosszul lett indítva az egész.

Nem voltam tisztában magammal sem, azzal sem, hogy mit akarok. A húgával meg más nőkkel többnyire csak húztam, szívtam a vérét, ha úgy tetszik. Én magam sem hittem el igazán, hogy szeret, pont ezért akartam több visszaigazolást. A húga pl. pont érzékenyen érintette valamiért és egyszerűen csak szerettem piszkálni. Ha nagyon nyeregben érzem magam valahol akkor nem gondolok a tetteim vagy szavaim következményeire és, "ami a szívemen, az a számon" nézettel kinyilvánítok mindent.

Abban tévedtek, hogy külön örömet leltem a szenvedésében és, hogy szándékosan csak kínoztam. Inkább csak annyi volt, hogy nem tudtam befogni a pofám akkor amikor kellett volna, de folyton úgy voltam vele, hogy én nem fogok hazudni semmiben, inkább nyíltan felvállalom.

Furcsa mód, csak azt nem tudtam nyíltan felvállalni, hogy szeretem (csak néha, szerintem ezt ő is látta azért). Telefonon is, ha beszéltünk, nem köszöntem el "szeretlek" szóval és utána is azon gondolkodtam percekig, hogy miért nem, hiszen a gondolat már ott volt csak olyankor nem tudtam kinyitni a számat.

A macsó "álarc" azért volt mert valóban szerettem volna olyan férfi lenni. Úgy éreztem, csak akkor lehetek valóban magabiztos, csak akkor fogom tudni nem megjátszani magam, ha sok nő talál vonzónak. Persze ez egyrészt hülyeség mert, ha pl. nagyon jóképű és jó testű lennék akkor csak az kellene nekik, de azt sem tudnák, hogy ki vagyok ezek mögött. No mindegy.

Azért költöztünk össze mert akkor még szerettük egymást, úgy érzem és jól elvoltunk, én pedig vele terveztem közös jövőt pont azért (is) mert láttam rajta, hogy elviseli a hülyeségeimet szóval, ha ezt megteszi azt nyilván nem ok nélkül.

Nem azért kezdtem el onnantól fogva értékelni amikor "visszanyalt a fagyi" mert magam mellett akartam tartani mint biztos pontot, hanem azért mert akkor tudatosult bennem, hogy el fogom veszíteni és bármilyen meglepő, én szerettem. Még, ha a látszat pont az ellenkezőjét mutatja.

Persze most könnyű azzal jönni, hogy így szar volt, úgy szar volt az egész, hiszen elsősorban a hibákra és a negatív dolgokra világítottam rá.

Azokat a kommentek nem igazán tudom komolyan venni akik "beteg" és hasonló jelzőkkel tudnak csak dobálózni pont azért mert névtelenül nagyon könnyű ezt megtenni. Nyilván nekik is voltak már gyerekes hibáik az életben és ők is követtek el olyan dolgokat amiket később megbántak.

Annyi biztos, hogy tanultam miket szabad és miket nem, valamint hogyan kellene kimutatni a dolgokat. A legtöbben ezt tiniként tanulják meg, én egy kicsit később.

Majd a következő lánnyal tényleg úgy leszek ahogy érzem magam vele és nem azon fogok agyalni, hogy ki merjem-e egyértelműen nyilvánítani az érzéseimet.

Szerintem is a szülinapomon volt a legnagyobb törés. Amikor úgy tűnt mindketten ugyanazt szeretnénk, de egyikünk sem lépett a másik felé. Utána pedig elfelejtődött a dolog, de megbeszélve ténylegesen nem lett.

2016. jan. 11. 21:20
 32/66 A kérdező kommentje:
A bosszút pedig nem tudom elfogadni mint indokot mert nem látom át, pontosan mire állt bosszút.
2016. jan. 11. 21:25
 33/66 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy még belé?
2016. jan. 11. 21:51
 34/66 anonim ***** válasza:
Úgy volt lelépsz innen,nem?
2016. jan. 11. 21:55
 35/66 A kérdező kommentje:

33#

Őszintén, nem tudom.

Nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy csak a hiánya miatt érzem ezt vagy sem, de már egyébként sem számítana semmit.

2016. jan. 11. 22:02
 36/66 anonim ***** válasza:

Húha... :) Hát, szerintem ez a kapcsolat, már az elején veszett fejsze nyele volt. Nem tudom már pontosan, melyik volt az első veszekedésetek, de például emlékszem, mikor ő kiment az állomásra, te meg már csak olyan fene nagy büszkeségből sem mentél utána, pedig írtad mennyire szenvedtél, hát szerintem ez életed legnagyobb baromsága volt. Meg egyszerűen az, hogy nem kommunikáltatok. Ez miatt, már az elején halálra volt ítélve. Te játszottad a nagy macsót, közben meg belül igenis egy érzelmes, rendes srác vagy (legalábbis nekem ez jött le), nem értem mért nem lehetett volna magadat adni.

Akár lehetett volna ebből tartalmas dolog is, ha mindketten máshogy álltok a dologhoz, már az elejétől fogva.

Tényleg bunkó volt a végén már, de érthető volt, mert az elején te aláztad folyton meg őt. Gondolom észhez tért a kisasszony, és gondolta, most visszaadja.

Összeillettetek volna, mert mind a ketten ugyan olyan lükék voltatok (hogy szépen fejezzem ki magam.. :D)

Most hirtelen ennyit tudtam csak írni, nagyon tömény volt ez a történet, és már régen is volt az eleje, viszont az egészet végigolvasni most se időm, de energiám nem lett volna. :))

2016. jan. 11. 22:13
 37/66 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy említetted már, de hány évesek vagytok? Ezt még elfelejtettem megkérdezni. :)
2016. jan. 11. 22:14
 38/66 A kérdező kommentje:
Én 28, Ő 24. 27 és 23 évesek voltunk amikor összejöttünk.
2016. jan. 11. 22:20
 39/66 anonim ***** válasza:
28??? Jézusom.. :DDD Fiatalabbnak hittelek :D
2016. jan. 11. 22:23
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
van különbség az 'ami a szívemen a számon' és aközött hogy folyamatosan arról regélsz mennyire megd*gnád a húgád
2016. jan. 11. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!