Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lett volna még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lett volna még ennek jövője, hol lehetett volna megmenteni? (NAGYON, NAGYON HOSSZÚ! )

Figyelt kérdés

Szóval leírom, vagyis inkább kiírom magamból a teljes sztorit.

(Sajnos az oldal szövegterjedelemre vonatkozó korlátai miatt ezt ide nem tudom leírni és üzenetben sem tudom elküldeni.)

Ezért csináltam egy blogbejegyzést ahol szakaszosan leírtam mindent. Írj privit és küldöm üzenetben!

Aki elolvassa annak hatalmas pacsi!

A válaszokat ide írjátok inkább!

Még az elején volt eszemben jó pár dolog amit lehet nem írtam bele, de szerintem senkinek nem fog hiányozni, így is sokkal, de sokkal hosszabb lett mint amilyennek először akartam.

Szóval, szerintetek hol kellett volna elkezdeni megjavítani a dolgot és miben kellett volna máshogy állni a dolgokhoz nekem és neki?

Lehetett volna még ebből tartalmas dolog, ha képesek vagyunk megbeszélni a dolgokat ahelyett, hogy elbeszélünk egymás mellett vagy épp hallgatunk mint a sír és hagyjuk, hogy még tovább romoljon?

Szerintetek jogosan voltam dühös rá amiatt ahogyan a végén viselkedett és teljesen megalázott? (hiszen tudta, hogy szeretem és szeretném rendbe hozni a dolgokat, de lelkiismeretfurdalás nélkül szexelt a közös lakásunkban a közös ágyunkban az új barátjával, sőt még engem tartott gyerekesnek és éretlennek amikor elmondtam, hogy egy normális felnőtt nem így intézi a szakításait, hogy eldobja egyből az első komolyabb hullámvölgynél)

Én úgy érzem, összeillettünk és soha nem szerettem még senkit annyira mint őt. Állítása szerint ő is így érzett (egészen nov. 1-ig ugye... vagy augusztus 1-ig... vagy soha, ezt már nem fogom megtudni).

Ezzel a kérdéssel egyébként valószínűleg búcsúzom innen, a gyakorikérdésekből is. Nem szeretném levenni a nevem, de azt sem, hogy ő lássa a válaszaimat és mondjuk engem kitárgyalva nevessenek rajtam a barátjával mert mi is volt, hogy kibeszéltük az előttem lévő exbarátját 1-2 válasza/kérdése miatt.

Bár nem hiszem, hogy foglalkozna ő még az én gondolatommal. Lehet már el is felejtett mindent ami közöttünk történt (vagy csak a rosszakra emlékszik).

2016. jan. 10. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
88%

nem vagy elég érett, ennyi. se érzelmileg, se máshogy.

azt mondod nem csak rossz volt de a teljesen átlagos, minden normális-jó kapcsolatban is jelenlévő dolgokat (reggeli puszi, bók) úgy adod elő mintha az valami különlegesen jó dolog lett volna. más kapcsolatban ez a minimum szerintem...

2016. jan. 12. 22:08
 52/66 A kérdező kommentje:

51#

Nem úgy adom elő, értelmezd amit írtam.

Nem fogok veled az érettségről vitázni. Gyakorin így is túl sok a túlérett ember. Meg mégis az az, hogy "se máshogy?" :D

2016. jan. 12. 22:20
 53/66 anonim ***** válasza:
16%
Ugyen ez volt a volt pasim,sőt 100x rosszabb. Tudod mi a vége? terhesen kidobtam elvetetem a gyereket és tovább lépek. Megérdemli,ha szenved és nagyon remélem,hogy pár hét múlva könyörögni fog mikor rájött a hibáira. Elcseszted az elején nagyon és ennek láttad kárát. Legközelebb okosabb leszel!
2016. jan. 14. 16:08
 54/66 anonim ***** válasza:
85%

Végig olvastam. Az a baj hogy ezt te cseszted el a legelején, tudtad hogy szerelmes beléd mégis kihasználtad, miközben te csak laza kapcsolatot akartál. Azt hiszed azzal lerázod a felelősséget magadról hogy megmondtad neki az elején te nem vagy szerelmes és ne fűzzön nagy reményeket a dologhoz? Hát marhára nem barátom, tudatában voltál hogy ő szerelmes, és ki is használtad ezt. Mikor persze visszanyalt a fagyi szarul esett mi? Most legalább tudod mit érezhetett ő akkor. Majd ha rájössz hogy igenis a te viselkedésed miatt jutottál oda ahol vagy, belátod a hibáidat, és nem követed el újra, ergo tanulsz belőle, na akkor leszel különb a többi egoista embertől aki csak azt lesi neki mi a jó.

Még annyit hozzáfűznék az sem biztos ha az elején jól indítasz, hogy nem következett volna be ugyanez egy kis idő után. Nem akarom védeni a csajt mert nyilván ő sem szent, de én mindig azt mondom mindenki sepregessen csak a saját háza táján. Ha te ebből tanulsz valamit neked lesz hasznodra, én ezt így látom

2016. jan. 17. 23:07
 55/66 A kérdező kommentje:

54#

Elárulnád pontosan, milyen módon használtam ki?

Én is szerettem már az elején is, mindössze szerelmes nem voltam amit el is mondtam neki. Komoly kapcsolatra sem éreztem teljesen késznek magamat, nem tudtam mi sülhet ki a dologból, de belevágtam mert úgy láttam elég jól megértjük egymást és úgy is volt.

Elején ő sem volt még szerelmes csak ő komoly kapcsolatot szeretett volna.

Minden egyéb amiatt volt, hogy egy olyan férfi akartam lenni aki úgysem lehettem volna. Alapból nem tudnék csak úgy kötöttségek nélkül szexelni, néha beleszeretek flegma ribikbe is vagy valamilyen szinten mindig kötődni akarok hozzájuk tehát az alap elképzelés sem volt már életképes ilyen szempontból. Gyakran irigykedtem rájuk és az életvitelükre, ennyi.

Amit pedig ő érzett az az lehetett, hogy ott vagyok mellette.

2016. jan. 17. 23:26
 56/66 anonim ***** válasza:

Olyan módon használtad ki szerintem hogy tudtad ő komolyat akar, te viszont nem. Tudtad hogy ez zavarja, mégis kapcsolatban maradtál vele, mert a sex ugye jó volt meg az a tudat hogy van valakid. De az nem érdekelt hogy ő jobban kötődött hozzád az elején és reménykedett hogy majd te is fogsz. De te inkább más nőkről beszéltél előtte kikkel mit csinálnál stb... Képzeld magad a helyébe. A viselkedésed miatt kiszeretett belőled, ez nem egyik pillanatról a másikra történt, nem egy csettintésre, de a lényeg hogy a te viselkedésed miatt. (nem akarok okoskodni, de a történeted olvasva nekem ez a véleményem, aztán átélve lehet más lenne)

De most legalább látod nem megy neked ez a menő manó macsó szerep, légy olyan amilyen vagy és ne játszd meg magad máskor.

Én mindig azt mondom akkor leszek boldog ha majd olyan nőt találok aki mindazt fogja szeretni ami én vagyok. Nem a tömeg tucat férfi ideált, és nem is akarok olyan lenni.

2016. jan. 17. 23:45
 57/66 Laczkó68 ***** válasza:
Roppant tanulságos,ugyanakkor szánalmas ez a törtènet. Engem az èrdekelne,hogy az ezt megelöző kapcsolataidban hogy visselkedtèl a partnereiddel? Gondolom volt elötte párkapcsolatod.? F/47
2016. jan. 18. 09:25
 58/66 anonim ***** válasza:

"Minden egyéb amiatt volt, hogy egy olyan férfi akartam lenni aki úgysem lehettem volna. Alapból nem tudnék csak úgy kötöttségek nélkül szexelni, néha beleszeretek flegma ribikbe is vagy valamilyen szinten mindig kötődni akarok hozzájuk tehát az alap elképzelés sem volt már életképes ilyen szempontból. Gyakran irigykedtem rájuk és az életvitelükre, ennyi. "

Okos ember más kárán tanul, te viszont a saját bőrödön tapasztalhattad meg, és talán végre sikerült is felfogni, hogy nem minden lány bukik a bunkó pasikra.

2016. jan. 18. 15:40
 59/66 A kérdező kommentje:

56#

Igazából azért mentünk szét mert csupa negativitás lettem, állandóan negatív kisugárzásom volt és emiatt őt is elhanyagoltam.

2016. jan. 18. 19:30
 60/66 anonim ***** válasza:
# 45-nek és # 56-nak riszpekt, minden lényeges dolgot leírtak.
2016. jan. 18. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!