Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lett volna még ennek jövője, hol lehetett volna megmenteni? (NAGYON, NAGYON HOSSZÚ! )
Szóval leírom, vagyis inkább kiírom magamból a teljes sztorit.
(Sajnos az oldal szövegterjedelemre vonatkozó korlátai miatt ezt ide nem tudom leírni és üzenetben sem tudom elküldeni.)
Ezért csináltam egy blogbejegyzést ahol szakaszosan leírtam mindent. Írj privit és küldöm üzenetben!
Aki elolvassa annak hatalmas pacsi!
A válaszokat ide írjátok inkább!
Még az elején volt eszemben jó pár dolog amit lehet nem írtam bele, de szerintem senkinek nem fog hiányozni, így is sokkal, de sokkal hosszabb lett mint amilyennek először akartam.
Szóval, szerintetek hol kellett volna elkezdeni megjavítani a dolgot és miben kellett volna máshogy állni a dolgokhoz nekem és neki?
Lehetett volna még ebből tartalmas dolog, ha képesek vagyunk megbeszélni a dolgokat ahelyett, hogy elbeszélünk egymás mellett vagy épp hallgatunk mint a sír és hagyjuk, hogy még tovább romoljon?
Szerintetek jogosan voltam dühös rá amiatt ahogyan a végén viselkedett és teljesen megalázott? (hiszen tudta, hogy szeretem és szeretném rendbe hozni a dolgokat, de lelkiismeretfurdalás nélkül szexelt a közös lakásunkban a közös ágyunkban az új barátjával, sőt még engem tartott gyerekesnek és éretlennek amikor elmondtam, hogy egy normális felnőtt nem így intézi a szakításait, hogy eldobja egyből az első komolyabb hullámvölgynél)
Én úgy érzem, összeillettünk és soha nem szerettem még senkit annyira mint őt. Állítása szerint ő is így érzett (egészen nov. 1-ig ugye... vagy augusztus 1-ig... vagy soha, ezt már nem fogom megtudni).
Ezzel a kérdéssel egyébként valószínűleg búcsúzom innen, a gyakorikérdésekből is. Nem szeretném levenni a nevem, de azt sem, hogy ő lássa a válaszaimat és mondjuk engem kitárgyalva nevessenek rajtam a barátjával mert mi is volt, hogy kibeszéltük az előttem lévő exbarátját 1-2 válasza/kérdése miatt.
Bár nem hiszem, hogy foglalkozna ő még az én gondolatommal. Lehet már el is felejtett mindent ami közöttünk történt (vagy csak a rosszakra emlékszik).
jézus isten.
ez a mőltkori sztori? nem is akartatok kapcsolatot. fogyatékos gyerekként viselkedtetek. (jajj elmegyek, de csak azért hogy szóljon hogy ne menjek - jaj nem szólok hogy ne menjen el, maradjon magától)
ha nem tűnt fel mi van a pasi és közte akkor... hülye vagy.
amúgyis nyomiság szakításkor még szerelmes levelet hagyni meg ilyenek.
mindketten éretlenek vagytok még egy kapcsolathoz, ott siklott ki
Nos...elolvastam, nem egy hétköznapi románc volt közted és Barbika között az egyszer már szent...
Te is hibás vagy ebben a sztoriban, de ezzel tisztában is vagy.
Mondjuk ha a szánalmas viselkedést pontozni kéne akkor te 10/6,5-et kapnál, az exed pedig 10/9,5-et.
Ismerlek már egy jó ideje, tudom hogy néha elég elviselhetetlen stílusod van, és hogy csöppet sem vagy egyszerű eset, de azért ezt a csajodból nem néztem volna ki...valahogy a szende külső és a szerény viselkedés amit tanúsított, nem a valódi énjét tükrözte, maradjunk annyiban.
Mondjuk intő jel lett volna már eleve az, hogy anno a szerencsétlen "barátját" is milyen módon megvezette, vagy legalábbis hasonlóképp lépett ki abból a kapcsolatból (már ha azt annak lehetett nevezni) mint ahogy most veled is ugyan azt eljátszotta.
Az ilyen csajért nem éri meg könnyeket hullatni, még ha te is egy hatalmas fax voltál az elején (meg a közepén...jó talán a végén is párszor), azért nem hiszem hogy bárki is ezt érdemelné.
Egyébként abban is biztos vagyok, hogy volt aki bátorította erre az egészre, vagy legalábbis tömte a buráját mindenféle okossággal, hogy ilyen kis ribizlivé vált.
Én egy intelligens srácnak tartalak, annak ellenére hogy vannak dolgaid, szóval ha szimplán csak azért akarsz lelépni a gyikről, mert csámcsognának a válaszaidon...hát had csámcsogjanak, ha ők ebben lelik örömüket akkor gondolj arra hogy a sekélyes kis életükbe vittél egy kis boldogságot :)
Jelentem én is sikeresen elolvastam, számos dolgot felfedeztem benne.
Kezdeném azzal, hogy nem jó ötlet magadra erőltetni egy álarcot (a macsó "Minden nőt meg akarok kapni"), ha igazából az nem te vagy. Hisz előbb utóbb úgyis lehull a lepel, nálad is szépen megfigyelhető volt ez a folyamat. Úgy érzem, ezzel is csak inkább magad mellett akartad őt tartani, hisz nem titok itt a gyakorin az az elterjedt nézet, hogy "ha bunkó vagy akkor kellesz a csajoknak". De szeringem lényegében ezzel romboltad le szépen lassan az egész kapcsolatot. Eleinte mikor még szeretett, hatással voltál rá ezzel, hisz rengeteget szenvedett. De miért kellett szenvednie? Mert szeretett? Tényleg megérdemelte vajon? Talán minden másképp alakult volna, ha másként állsz a kapcsolathoz.
A másik, hogy a lány sem egy tiszta életű hölgyemény azért, hisz az előző kapcsolata vége előtt is megcsalta a pasiját veled, ebből kifolyólag annyira nem meglepő számomra, hogy veled is ugyanezt eljátszotta. Van az a mondás, "ha egyszer megteszi, később is megfogja", na ez is szépen bebizonyosodott itt.
A vége felé lévő megjegyzésed pedig: "hozzáteszem, nekem mindig ilyen szerelmekben van részem... Amint szerelmes leszek, átmegy egyoldalúba és csak szenvedek. "
Szerintem nagyrészben ennek te vagy az oka. Annyira rettegsz attól, hogy szerelembe ess, hogy felvetted ezt a "macsó" álarcot, hisz ha elkezdesz érezni, akkor már függeni fogsz a másiktól. Viszont az sem jó taktika, ha megpróbálod kikerülni, vagy megelőzni a szerelem kialakulását ezekkel a megjátszott szerepekkel. Persze nincs kizárva, hogy ha te az elejétől kezdve csak vele akartál volna lenni és semmi más nő nincs a képben, lehet hogy ugyanígy történtek volna a dolgok, hisz csak 50%-ban múlik rajtad, hogy alakul a kapcsolat, és a körülményeket tekintve (hogy ő is megcsalta korábban a pasiját) elég nagy esély is volt erre, a hajlam minden esetre megvolt a csajban. De a lényeg, hogy nem szabad, hogy a félelmeid uraljanak, ne próbáld görcsösen irányítani, kordában tartani az érzéseid.
Egyszóval mindketten hibásak vagytok, te leginkább a kapcsolat eleje miatt, a csaj meg a vége miatt. A legnagyobb problémád szerintem az önbizalomhiány, ez a görcsös visszaigazolási vágy, meg eleve a bizalom, lehet hogy elhitetted magaddal, hogy nem zavar, ha mással kavar miközben veled van, de hát a végére mégis csak kiderült hogy igazából zavar. Itt bukik ki, hogy egy nyitott kapcsolat sosem lehet jó párkapcsolat, hisz nem véletlen van benne a PÁR szó, ami 2 emberre utal. Egy párkapcsolat 2 emberről szól, és bármennyire is bíznak egymásban a felek, nincs helye 3. vagy 4. személynek.
Azt tudnám tanácsolni, hogy a legközelebbi alkalommal VALÓBAN tiszta lapokkal játssz, ne csak amolyan megjátszott "nem akarok kapcsolatot, legyen laza, de valójában ez kamu mert komolyat akarok de jobb ha ő ezt nem tudja". Hagyj fel a játszmázásokkal, és legyél őszinte, nyitott.
"lelkiismeretfurdalás nélkül szexelt a közös lakásunkban a közös ágyunkban az új barátjával"
Aki ilyet tesz,az egy pofátlan riba.c.Nincs ezen mit szépíteni.
Csak most bújt ki a szög a zsákból,de ez minősíti őt,tehát már a kapcsolatotok elején is ugyanez a szar ember volt.
Örülj,hogy vége lett.
nem leszek túl népszerű a válaszommal, de szerintem ha a legelejétől máshogy viselkedsz, akkor lehet még együtt lennétek... enyhén szólva túlzás ez a viselkedés, bunkóság más nőket ennyire megbámulni, róluk áradozni, arról hogy szexelni akarsz velük. főleg hogy közben egyedül a barátnőddel akarsz lenni valójában. ha normálisan viselkedtél volna vele, szerintem mélyülhetett volna a szeretete, szerelme, és lehet most együtt lennétek. annyira hülyeség volt megjátszanod magad. a másik meg hogy az önbizalomhiány tönkreteszi a kapcsolatot. velem is volt ilyen, hogy én voltam önbizalomhiányos, és mindent kivetítettem a páromra. persze ennek sose lesz jó vége. ezen is mindenképpen javítani kéne. nem értem miért mennek bele emberek nyitott kapcsolatba, amikor igazából egyikük sem vágyik rá, egyikük sem alkalmas rá. persze a lány is érdekes... eleve úgy megy bele a kapcsolatotokba, hogy megcsalja a barátját. igaz, nem voltak együtt hosszú ideje, de azért illett volna szakítani előbb. a végén valóban bunkón viselkedett kissé. legalábbis abból a szempontból, hogy a közös ágyatokban szexel, miközben tudja hogy szereted, gorombán beszél veled, halogatja a dolgok kimondását, közben már lefekszik a következővel...
szerintem nem lehetett volna megmenteni. kivéve ha a legelején mindketten őszinték vagytok. nem lehet ilyen bizonytalan alapokra helyezni egy kapcsolatot. semmi értelme nem volt így ennek az egésznek, mert egyszerűen gyerekesen viselkedtetek.
Hát ezt jól elcseszted, Jaguár. És nem a végén, hanem az első perctől kezdve. Ha korrekt módon kezeled ezt a csajt, akkor simán összejött volna egy jó kapcsolat vele. A végén már csak azt kaptad vissza tőle, amit te játszottál vele az elejétől kezdve. És teljesen megérdemelten, tegyük hozzá.
F
Elolvastam a sztorit,így már más a véleményem.
Próbáltad játszani a rosszfiút,de ez nem te voltál,(így kitoltál az valódi éneddel/önmagaddal.)
Végig megjátszottad magad,ezt ő megunta,és itt jött felszínre az igazi éned...amivel kitoltál az álca miatt.
Csinált ő is undorító dolgokat,mint az előbb is írtam,de talán bosszú volt a részéről,ami teljesen érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!