Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok kilepni a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kilepni a kapcsolatombol! Mit tegyek? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Tudom hogy o eletem szerelme, de azt is tudom h en nem vagyok neki!folyamatosan meg akarok felelni neki, de soha semmi nem jo bennem, ha kicsit munka miatt kulon vagyunk pl utazas v barmi mindig nagyon kedves de aztan ellaposodik es ha szolok h olyan mintha nem szeretnel csunya veszekedesek vannak! A csaladja nem szeret, legalabbis ugy erzem de nem is kell mert a testverenek pl harom gyerek melett a legfontosabb h het napbol 5ot bulizzon!ez csak egy pelda h nem feltetlen velem van a baj..szoval imadom nem tudnam elkepzelni az eletem massal se sokszor meg alazottnak erzem magam, ugy erzem minden fontosabb! Beszelni nem tudok vele ezekrol mert nagyon kiakad, nem vagyunk mar fiatalok o boven tul 30on es en is lassan 30 es ha gyerek temat felhozom a velemenye..h szeretne de majd megbeszeljuk maskor! Biztos nincs kapcsolata massal mert sokszor hetekig nincs ugy dolgunk h egymas nelkul legyunk, minden mozdulatarol tudok!ugyanott dolgozunk,nem keresunk tul jol de rosszul sem, es nekem a kozos alberletunkbe a kozos eletunkbe annyit nem ad h legalabb az alberlet kijojjon, nem tartom fernek mert en igy semmit nem tudok felre tenni, o meg kuporgat, de a jo kell neki!hoaszan tudnam a jot es rosszat is sorolni, de sajnos nem ez a lenyeg, a lenyeg h pl egy heten ket nap olyan amiert ossze jottem vele...imad bujik, estenkent majdnem mindig kivetel nelkul olelget simogat, lehet en akarok tul sokat de ez a sok minden ami osszejott banto...nem tudom helyre lehetne e ezt hozni..en nagyon szeretnem, de o nem tesz semmit erte:-(mit tehetnek? Javithato? Belehalok ha elvesztem, de boldogtalan vok es felek ot is visszahuzom, nem tudom h mi lenne a jo:-(ketsegbe vok esve:-(
2016. jan. 3. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
erre a problémár itt csak hülye válaszokat fogsz kapni mint pl tőlem. szerintem ezt itt értelmesen senki nem tudja megválaszolni. ebből a leírásból nagyon kevés derül ki
2016. jan. 3. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek csak peldak kis semmisegek, ha belemelyulnek reggelig irhatnam, de a kerdes lenyege ha en szeretem, imadom de nem vok boldog mert heti nehany nap kapom csak azt meg amit tudna adni kilepjek e a kapcsolatbol? Es ha igen hogy? Mert en ebbe belhalnek, a szivem sztem magatol megallna csak ha ra gondolok szur es levegot nem kapok..:-(
2016. jan. 3. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

fokozatosan csináld, ha máshogy nem megy.

nem véletlenül van hiányérzeted.

2016. jan. 3. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Röviden!

- szereted a pasit

- a pasi téged nem úgy szeret mint kéne

- te babát szeretnél ketyeg az óra

- ő nem szeretne babát

- ő sz**arik az egészre

- te pedig nem vagy 100-as.

Megoldás: ott kell hagyni.

ami történni fog: Nem fogod otthagyni, reménykedni fogsz, aztán már egyre jobban késő lesz, és később rájössz, hogy ráb**asztál.

2016. jan. 3. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!