Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kilépni a kapcsolatomból, szerintetek hogyan sikerülhet?
Figyelt kérdés
Nem tudom igazán az okát,hogy miért nem tudok simán kilépni a kapcsolatomból miért lesznek bennem bizonytalanságok és miért pánikolok tőle? Hosszú kapcsolat 9éve vagyunk együtt,persze többször történt összeveszés- kibékülés,de már elegem lett abból,hogy sokszor megtörténik összeveszünk 1-2 hét múlva kibékülünk addig persze azt sem tudom mit csinál? merre járhatott? Nem tudok bízni benne,együtt is éltünk,de az nem tartott sokáig,azóta inkább se veled se nélküled állapot van közöttünk,és sajnos valamiért kötődünk egymáshoz mert Ő sem tud csak úgy elszakadni,viszont engem már nagyon megvisel, sokat csalódok benne, bántó figyelmetlen viselkedése van, hosszú ideig nem volt munkája, de most két hónapja lett egy elég jó munkahelye,és azóta főleg csak maga körül forog a világ, nagyon kevés ideje van rám, nagyon távol érzem magamtól, főleg hogy nem is nálam alszik mert hát haza költözött édesanyjához, már elég régóta, és azóta csak átjárkál hozzám, velem tölt valamennyi időt vagy esetleg elmegyünk valahová,elhív sétálni, vagy valamit kitalál,hogy azt lássam foglakozik velem,de persze nincs ez mindennap így,általában a legtöbb szabad ideje hétvégén van, akkor elmegyünk messzebbre kirándulni egy picit, úgy van velem mint akinek meg van a saját élete és neki is mert alig szokta érdekelni az én problémám ami velem történik,nem is segít amikor átjön hozzám, én meg főzök vagy akármi és úgy várom, Ő meg alig figyel rám,úgy érzem a legfontosabb dolog nincs már ebben a kapcsolatban, az igazi figyelem, amikor szereti két ember egymást és azért érdekli a sorsa mert hát szereti,csak azt nem tudom miért ragaszkodik Ő is ehhez a kapcsolathoz, és persze én is mert nem tudom lezárni véglegesen valamiért amikor elhatározom hogy sokkal jobb lenne pedig, akkor meg félek, és nagyon rossz hogy nem lenne többet, nem tudom ezt hogyan kezeljem mit csináljak? Ha nincs velem hiányzik pedig nem is olyan jó hozzám, és még sem értem az okát,hogy akkor miért nem tudom elengedni és békén hagyni?2014. júl. 2. 20:40
1/6 anonim válasza:
Tudom, hogy baromi nehéz, ezek az érzések bennem is kavarodtak. Én egy 10 éves kapcsolatnak vetettem véget. Nagyon határozottnak kell lenned! Nálam a közöny vált be a legjobban, mert mikor elmondtam a páromnak, hogy én ezt nem csinálom tovább akkor szinte kiröhögött, hogy úgysem gondolom komolyan. Már akkor szinte évek óta nem működött jól a kapcsolatunk, kértem, hogy változzon, változtassunk. Nem történt semmi én meg a homokba dugtam a fejem. Így utólag életem legjobb döntése volt, hogy ki mertem lépni a kapcsolatból(függőségből). Utána azért nem volt egyszerű, hogy egyedül vagyok, de nagyon megérte! Rá kellett jönnöm, higy 1000-szer különb pasik is léteznek.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, nekem most nagy segítség és igazad van tudom valahogy meg kellene tenni azt amin keresztül kell esni,hogy jobb lehessen az életem
2014. júl. 2. 20:58
3/6 anonim válasza:
Ha van időd, akkor elhúzhatjátok még ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot évekig. Lemaradsz közben arról is, hogy megtaláld az igazit.
Figyeltem egy ismerősömet. Időnként a barátja elvitte nyaralni, wellnessbe, kerti partira hívta, de aztán hetekig semmi. Szerintem akkor, amikor nyaralni ment, nem akart egyedül menni. Most becsajozott a pasi, az ismerősöm hoppon maradt. Azt akarod, hogy te is megéld ezt? Jobban járnál, ha tisztáznád vele a helyzeteteket, bár nem egy főnyeremény hosszú távon egy figyelmetlen pasi. Szerintem félsz az egyedülléttől, ez a férfi jobb most a semminél. Pedig jöhet jobb is.
4/6 anonim válasza:
Egy szó:
AKARATERŐVEL
Másképp nem, el kell döntened, de igazán, hgy te szakítani akarsz, amíg ez nincs meg, addig nem fogsz szakítani
5/6 anonim válasza:
Van oka, ha nem tudtok elválni egymástól: szeretitek egymást! Rossz? Mindenkapcsolatban vanak problémák. Beszéljétek meg. Én nem úgy látom, hogy ennek véget kellene vetni.
6/6 acelsziv válasza:
vegyél erőt magadon, növessz gerincet és állj a sarkadra. Eleinte rossz lesz, de rá fogsz jönni, hogy a legjobb dolog amit tehetsz, hogy elküldöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!