Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve váltam. Az exem 20% gyerektartást kap. Mivel jó a fizetésem ez nem kevés. Egy éve született új kapcsolatomból egy kislány. Páromnak volt már egy gyereke. van e valami esély arra, hogy csökkentsem a gyerektartás mértékét?
Igen!
Mindenképpen jelentsd hogy van egy új gyermeked mert így akkor igazságosan 2 gyerek felé kell elosztani az anyagiakat!
Tudtommal nincs rá mód. Szüleim elváltak.
Édesapám 20% gyerektartást fizet a tesóm után. Lett egy másik gyereke is apunak, ott sem maradtak együtt. Most úgy néz ki, hogy a fizetése 40%-a megy el, fele a hugomra, fele a féltestvéremre.
Amennyire én tudom, ezt az összeget, csak felfele lehetne emelni, csökkenteni nem.
Biztos vagyok benne hogy lehet!Barátnőm élettársának 2 fia van(előző házasság) és egy közös kisfiú,mikor megszületett bejelentette és most 3 felé oszlik az apa gyerektartásra szánt kerete!
Nem felejti el senki a már meglévő gyerekeket,de ki gondol az újra???Ő már nem érdemel normális életet mert később jött?Gondolkodjatok már!
3 gyerek esetén úgy tudom 50%-ot vonnak már "csak" és az oszlik 3 fele.
2 gyereknél 2x20% lenne, ha nem lennének együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!