Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen esetben üt meg egy lányt a fiu, azt is elítéli
mindenki?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon nagy vitába keveredtünk. Minden apróságot a fejemhez vágott, én pedig nem nyeltem le, maradtam a saját álláspontomnál. Nem tetszett neki, hogy nem adtam neki igazat (hiszen nem is volt igaza), és nekem esett. Először adott egy pofont, erre nem reagáltam, csak kicsit megvetően néztem rá, majd a műkörmeit a karomba nyomta és elkezdte karmolni a kezem. Mondtam neki, hogy engedje el, de nem tette. Attól tartottam, hogy teljesen végig fogja karmolni a kezem, ha csak ellököm magamtól hiszen teljesen a bőrömbe voltak a körmei, és adtam neki egy pofont. Ekkor elengedett és ő nagyon megsértődött. Én hibáztam volna? Már nem vagyunk együtt.
Nem egészen. Férfit nem ütünk meg, ez nem alap ugye! Egy nő verheti a férfit, de a férfi nem érhet hozzá még egy újjal sem a nőhöz.
2015. aug. 17. 16:35
42/48 anonim válasza:
Utolsó
Már ne haragudj,de milyen férfi az,akit a barátnője terrorizál?
Nemrég megkaptam egy exemtől :veled még veszekedni is jó...
Én:csodálkozva kérdezem miért?
Ő: mert trágár szavak nélkül is eltudsz küldeni a pitsába...
Én:röhögve, mondom köszi
Nem a verekedés a megoldás, aki úgy gondolja, annak nem volt gyerekszobája...
Le lehet pontozni,lexarom
2015. aug. 17. 18:00
43/48 anonim válasza:
"Nem a verekedés a megoldás, aki úgy gondolja, annak nem volt gyerekszobája... "
Ezt mondd a kérdező nőjének aki lekarmolta.
2015. aug. 17. 18:04
44/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért kell feltételezni, hogy én alapból agresszív vagyok. Lemerném fogadni neked is volt már olyan az életed során, hogy nem láttál más megoldást. És nem bántalmazás céljából tetted.
2015. aug. 17. 18:17
45/48 anonim válasza:
Kérdező!
A lényeg,a dolog megtörtént, semmit nem tehetsz,ez van.
Legközelebb jobban fogod kezelni, az ehhez hasonló helyzetet.
Lépj túl rajta,és felejtsd el ezt a ribit.
Esetleg egy szolid bocsi belefér a részedről, de ezt neked kell érezni, mennyire volt jogos az s pofon, ennyi.
2015. aug. 17. 18:55
46/48 anonim válasza:
A nőt nem ütünk meg elv azon az alapon működik, hogy gyengébbet nem ütünk meg. Azért egy ötven kilós kis nő nagyon nem olyat üt mint egy 90 kilós, izmos pasi. Én pl sosem tudnék izomból, erőből ütni. Még itt is elismerték sokan a bokszolós hölgy kommentjére, hogy szerencséje volt, mert egy erős pasi kiütötte volna. Hát tessék, ez van. A férfiak alapból erősebbek, ezért nem kéne lányokat pofozniuk. Kivéve ha egy pasi bevallja hogy gyengébb mint egy nő, az persze rinyálhat nyugodtan.
2015. aug. 17. 18:57
47/48 anonim válasza:
A nőknek meg hosszabbak a körmeik, mint egy férfinak, azaz nem kellene használniuk, mert nem fair. A nő nagyobbat karmol, a férfi nagyobbat üt. Ehhez tartsa magát mindkét fél!
2015. aug. 17. 18:59
48/48 anonim válasza:
Nem ítélem el, mert nem voltam ott, a szituációt csak elképzelni tudom. Ennek alapján lehet, hogy én nem csaptam volna pofon, inkább a csuklóját megszorítva eltoltam volna, és addig így tartom, amíg le nem nyugszik. Mindenképpen durva, amit ő csinált veled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!