Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen esetben üt meg egy lányt a fiu, azt is elítéli
mindenki?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon nagy vitába keveredtünk. Minden apróságot a fejemhez vágott, én pedig nem nyeltem le, maradtam a saját álláspontomnál. Nem tetszett neki, hogy nem adtam neki igazat (hiszen nem is volt igaza), és nekem esett. Először adott egy pofont, erre nem reagáltam, csak kicsit megvetően néztem rá, majd a műkörmeit a karomba nyomta és elkezdte karmolni a kezem. Mondtam neki, hogy engedje el, de nem tette. Attól tartottam, hogy teljesen végig fogja karmolni a kezem, ha csak ellököm magamtól hiszen teljesen a bőrömbe voltak a körmei, és adtam neki egy pofont. Ekkor elengedett és ő nagyon megsértődött. Én hibáztam volna? Már nem vagyunk együtt.
79% te nagyon a saját véleményeden vagy és a világért sem tudod elfogadni a másik érveit. Tök jó dolog bele gondolni, hogy szépen kiakasztom a körmeit a bőrömből és elküldöm nem? számolsz azzal, hogy milyen erővel nyomta a kezembe? és azzal hogy lehet, hogy ha "ki akartam volna akasztani a kezemből az ő karját", olyan erővel kell tennem, hogy még nagyobb fájdalmat okozok neki? Egyáltalán nem volt erő az ütésemben, tényleg csak legyintés volt. Ha fájdalmat akar okozni egy férfi, nem tenyérrel üt. Gondolj nyugodtan agresszívnak, de nagyon szélsőségesen gondolkodsz a világról szerintem. Börtönbe való emberekkel hasonlítgatsz, mert egy ilyen helyzetbe kiállok magamért? Na hagyjuk inkább.
2015. aug. 17. 14:20
22/48 anonim válasza:
Mindketten hülyék vagytok..Ilyen embereknek minek kell kapcsolat? Gondolom előtte is ilyenek voltatok.
2015. aug. 17. 14:20
23/48 A kérdező kommentje:
Hülye ember vagyok? Szerinted tehetetlenségembe én kezdtem el az egészet? Nem. Abba viszont egyet értek, hogy nem hozzám való volt. De te is értelmes vagy, ha ilyen kijelentést teszel, hogy minek ilyeneknek kapcsolat. Mindenki megtalálja a saját párját, nemde?
2015. aug. 17. 14:23
24/48 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy van nagyon sok olyan nő akivel elszalad a ló és pontosan azért mert tudja, hogy a férfi nem üt vissza! A feministák (elvben) az egyenlőségért küzdenek hát akkor most megkapta. Régen én is úgy voltam ,h nőt soha nem ütök / pofozok meg de már nem. Ha felveszi a kesztyűt és odáig fajul ,h fizikailag bántalmaz és nem is egy pillanatnyi felindulásból ad pofont hanem a körmével hosszan végigtépi a bőröd akkor basszus egy pofont megérdemel. Nem te kezdeményezted és az első pofont nem is viszonoztad ezzel szerintem mindent megtettél azért, hogy elkerüld a balhét de ha nem áll le akkor nyilván nem fogod ölbe tett kézzel végignézni ahogy fájdalmat okoz. Csak azért mert fizikailag erősebb vagy 1 nőnél hagynod kell, hogy bántson? Inkább pont ezért nem kéne a nőknek elkezdeni pofozkodni. Egy oroszlánt sem pofozol fel mert tudod ,h erősebb és szarul járhatsz de ha mégis akkor számíts rá ,h neked támad! Azt mondom, hogy jogos volt!
79% csak az észt osztja. Nem tudom, ha egy nő lekarmolná az arcát és közben az anyját szidná, akkor ő biztosan csak annyit tenne, hogy kiakasztaná a nő körmeit a bőréből.:D Látszik nem volt még hasonló helyzetben csak az észt osztja. Önvédelemből cselekedtél, teljesen jogosan.
2015. aug. 17. 14:25
26/48 anonim válasza:
Csak megjegyezném, két 79%-os van. Úgyhogy felesleges a vita, mert összemosol a szélsőségesebb másikkal. Ettől függetlenül aránytalan erősségű önvédelem miatt is kerülsz börtönbe, mint említettem, egy ismerősöm is csak "meglegyintette" azt, aki nekiment, és mégis őt ítélték el érte.. Mivel nem verekedős típus, nem volt tisztában a testi erejével. De tégy nyugodtan belátásod szerint..
2015. aug. 17. 14:26
27/48 anonim válasza:
Aránytalan erősségű önvédelem? Mi a súlyosabb? Ha lekarmolnak vagy egy tasli? Mert talán a karmolás az komolyabb sérülést okoz.
2015. aug. 17. 14:38
28/48 anonim válasza:
Jogos volt, én lehet le is tördeltem volna a körmeit, egyesével! Ja és ezért kizáró ok nálam egy műkörmös/hosszú karmú nő!
2015. aug. 17. 14:39
29/48 anonim válasza:
:D
2015. aug. 17. 14:41
30/48 anonim válasza:
Az önvédelem jogos, de ha valaki ilyen, mint a kérdésben említett nőszemély, annak azonnal ajtót kell mutatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!