Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nő bántását mindenki elítéli, ellenben egy férfiét nem?
és az is előfordul hogy a kapcsolatban a női fél bántalmazza rendszeresen a férfit, hogy mi van ilyenkor??
a férfi nem meri senkinek elmondani mert mindenhol szarrá oltanák, kinevetnék, talán nem is vennék komolyan....
lehet most is sokan ezt olvasva viccesnek találják, de szerintem egy kicsit sem az.
vagy ha egy nő megerőszakolnak egy férfit, még a férfinek kéne örülni stb.
4
nem ítélik el ha csak nem veri a másikat halálba/szúrja le
Egy férfi nem üthet meg egy nőt, bármiről is legyen szó, de egy nő sem üthet meg egy férfit. Senkinek semmi joga hozzá, akár együtt vannak, akár nem.
Senki ne bántsa a másikat, akkor inkább hagyják ott egymást.
5-ös! Az a férfi akit egy nő fizikailag sakkban tud tartani azt már had ne nevezzük férfinak. Azért ez nem ugyanaz a szitu mint fordítva. És megerőszakolni mégis hogy tud egy nő egy férfit, most komolyan??
Példának okáért, az én párom 194 centi magas és 95 kiló, jó izomzattal rendelkező férfi, mégis milyen kárt tudnék benne tenni, ha akarnék is? Ugyanakkor ha Ő akarna bántani engem (persze soha nem tenne ilyet) akkor nem volna nehéz dolga. Lehet hogy vannak olyan férfiak akik vasággyal együtt 50 kilót nyomnak és az első szél elfújja őket, de azért nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!