Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedül vatygtok és néztek egy horror filmet, akkor ti is nagyon nehezen alustok el? és féltek? Ellenben ha van párotok, akivel együtt aludhattok könnyen?
Figyelt kérdés
én most néztem egy hülye horrort, és nem tok alszani, holnap suli:( és nem tok, és félek kimenni a wc re is. ti hogy vagytok ezzel? hogy küzditek le? Én ha éenne vaéakim sztem tudnék aludni. hogy tudok magamnak szerezni valakit? Nem baj ha fiú az sem, mert nem vpk alőítéletes, és vannak aranyos fiúk is.
15f
2012. jún. 4. 00:00
1/40 -=Koldus=- válasza:
Srác létedre félsz a horror filmektől? Gyenge vagy -.-"
2/40 anonim válasza:
ha félek kimenni a wcre, akkor az ágyba s.zarok
3/40 A kérdező kommentje:
jó lehet gyenge vagyok, de már bocs, de még gyerek vagyok.....
2012. jún. 4. 00:03
4/40 anonim válasza:
Mi volt a címe? Félni egy horrortól... Szellemek nem lééanyáááááám!!!44négy!
5/40 -=Koldus=- válasza:
Kérdező
10-en évesen én is néztem horror filmeket mégis tudtam aludni.
Amúgy mi volt a film címe?
6/40 A kérdező kommentje:
a hetedik érzék, és tökre beparáztam:( sosem nézek ilyeneket, hanem animéket, de most kiv voltam rá, mert anyám szereti ezeket, és kiv voltam rá milyen, hát borzalmas, nagyon félek:S Sőt az ufóktól is félek, mert belenéztem a 4. típusu találkozásba ami IGAZ történet:S
2012. jún. 4. 00:07
7/40 anonim válasza:
Kissrackent igen aktivan erdeklodtem az ufok irant es bizony voltak almatlan ejszakaim, mikor a nagymamammal ufotorteneteket olvastattam fel magamnak...:D
Majd kinovod!
Amugy meg nem olyan rossz erzes kicsit borzongani, elvezd ki, kesobb ugyis kiuresedik majd az elmeny!
8/40 -=Koldus=- válasza:
Az nem is horrorfilm, hanem thriller -.-
9/40 anonim válasza:
Hetedik érzéktől? Huhh, akkor nézz meg egy Átkot, vagy Haragot, esetleg [REC]-et... Attól még el is hinném.
10/40 anonim válasza:
En ha megnezek egy ilyet egy hetig nem alszok:)) ..gondolom ebbol kiderul, hogy lany vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!