Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedül vatygtok és néztek egy horror filmet, akkor ti is nagyon nehezen alustok el? és féltek? Ellenben ha van párotok, akivel együtt aludhattok könnyen?
én most néztem egy hülye horrort, és nem tok alszani, holnap suli:( és nem tok, és félek kimenni a wc re is. ti hogy vagytok ezzel? hogy küzditek le? Én ha éenne vaéakim sztem tudnék aludni. hogy tudok magamnak szerezni valakit? Nem baj ha fiú az sem, mert nem vpk alőítéletes, és vannak aranyos fiúk is.
15f
Mind ilyen k0cs0g0k vagytok?
Nyugodj meg, ilyen nincs, hitesd el magaddal. Én is féltem egyedül a sötétben ilyen 11-12 évesen. De aztán megértettem hogy hülyeség félni, mert nincs ott semmi. Most én is 15 éves vagyok, kicsit parás vagyok én is, de ilyeneken nem tudok megijedni. Mert már rég elhitettem magammal hogy ILYEN NEM LÉTEZIK, nem fog semmi a sarokból rádugorni, senki nem fog megkergetni, senki nem figyel rád. Ha nem tudod elhinni akkor csukd fel a villanyt, szalad, és amikor az ágyhoz érsz csak a fejed látszódjon ki a takaró alól. Nekem anno ez segített és nagy megkönnyebbülés volt amikor visszaértem az ágyba :)
Ha valaki/valami lenne ott amitöl félned kellene akkor az nem akkor támadna le ha kimész wc-re, hanem már rég halott lennél.
Ha írsz privit lehet tudok segíteni ;D
Esti mesét ne mondjak?!
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy zombi,
Ágyad alá bevackolt, s nem fog mozogni.
De ha oda benézel, meg fogsz lepődni,
Agyvelőd a plafonra fel fog kenődni...
Jó éjt gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!