Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedül vatygtok és néztek egy horror filmet, akkor ti is nagyon nehezen alustok el? és féltek? Ellenben ha van párotok, akivel együtt aludhattok könnyen?
én most néztem egy hülye horrort, és nem tok alszani, holnap suli:( és nem tok, és félek kimenni a wc re is. ti hogy vagytok ezzel? hogy küzditek le? Én ha éenne vaéakim sztem tudnék aludni. hogy tudok magamnak szerezni valakit? Nem baj ha fiú az sem, mert nem vpk alőítéletes, és vannak aranyos fiúk is.
15f
http://www.youtube.com/watch?v=T50ne645XgY - viszont ezt megnézheted, az a címe, hogy Csúcshatás, állati jó film.
Ps.: nem horror, 2011-es, elgondolkodtat.
Az erdönkben és a házunkban szellemek vannak. Jó lesz?
Mozog a függöny, labda elkezd pattogni, ledöl a virág csak úgy.
Nincs kedved itt sátrazni?
ezt adja ki
This video contains content from Momentum Pictures, who has blocked it in your country on copyright grounds.
Sorry about that.
Néztem egy filmet, amiben a srác nagyon félt az ajtóktól vagy szekrényektől vagy miktől. Olyan jól megvolt csinálva, hogy semmi nem történt de én majd halálra izgultam magam. De amikor megláttam a végét, hogy mi jön ki a szekrényből, hát majd beszartam a röhögéstől. :) Olyan jót aludtam, hogy csak na!
Ne vedd komolyan, gondolj másra meg arra hogy ez csak film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!