Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy rakás olyan fiú hetero, akikre a lányok rá se tudnak nézni, ellenben sok igazi férfias kinézetű, alfahímnek tűnő arc meg meleg?
2-es válaszoló vagyok:
hozzáteszem az előző válaszomhoz:
Az Apám sem volt soha alfahím, és mégis anno simán be tudott még csajozni! És annyira jól sem nézett ki!
A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben. Legkevésbé a kinézettel.
Főleg ezért undorító,ha egy átlagnál epilláltabb férfit csak úgy légbőlkapott mód lehomároznak a csubakkák.
Rengeteg nagyon jókiállású férfi van ,akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak. De vannak kivételek. De azoknak a viselkedése femilén. A megnyilvánulásaik, hanglejtésük.
Ezekből lesznek a travik is.
Láttam már pár homoszexuális fickót, de totál amint gesztikuláltak, megnyilvánultak beszédben, mintha egy nőt hallgatnék. Nem kifejezetten a hangszínre kell gondolni itt, hanem a megnyilvánulás.
Egyébként a kis csoffadt emberkék közt is van nagyon sok meleg, csak nézz szét a divattervezők közt, vagy a celebvilágban a sztárok közt. Akik homárok, azok nem épp férfiasak. Van ellenpélda tehát bőven.
Kedves #4!
"A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben."
Az pont, hogy igen! Esetleg szexuális orientációt akartál írni, de bárcsak ez lenne a legkevesebb, amibe beleköthetek.
"Rengeteg nagyon jókiállású férfi van ,akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak."
Melegek közt is rengeteg, hidd el. ;)
"De azoknak a viselkedése femilén."
Itt bár megint csak a szót kéne kijavítanom, de sajnos a tartalom is egyszerűen baromság. Biztos, hogy vannak köztünk, melegek közt ratyik, meg nyunyók, de aki valóban ad a férfias megjelenésére, arról nem igazán hiszem, hogy épp a megnyilvánulásával ba*zná el.
"Ezekből lesznek a travik is."
Nem tudom, mit értesz travi alatt. Transzfesztitát, vagy transzexuálist? Utóbbi NEM szexuális orientáció, hanem nemi identitásbeli zavar, BNO kóddal rendelkező "betegség". /Gyakorlatilag női agy alakul ki,és férfi test./
"Láttam már pár homoszexuális fickót"
Ők gondolom a tipikus b*zik voltak, a ratyik, a köcsögök. Hidd el, engem legalább annyira ingerel a kinézetük és megnyilvánulásaik, mint Téged.
A kép azon része, ami tapasztalat útján alakul ki az emberekben, minden "találkozásnál" változik. Csak hogy a problémát az jelenti, hogy ebbe a képbe mindig csak a kirívó esetek fognak beleszámítani, hisz csak a nyunyókról tudod ránézésre is megmondani, hogy melegek. Rettentő szomorú, hogy mikor egy kívül-belül fiús meleg srácot látsz, őt nem számítod bele a "képbe".
Más szavakkal: az emberekben a melegekről kialakult kép a köcsögöket látva alakul ki, hisz a rendes meleg NEM LÁTSZIK.
"Alfred Kinsey és munkatársai vitatott adatai szerint a férfiak egyharmada és a nők 13%-a számol be arról, hogy életében legalább egyszer átéltek azonos nemű partnerrel orgazmust."
Becslések szerint a melegek aránya 4-10% körüli. Átlagosan legalább 1, legfeljebb 2.5 meleg van minden 25 ismerősödként. És ha most végignézed a FB ismerőseidet, ne is próbált kiválogatni őket, mert alapból azokra böknél rá, akik beleillenek az eddigi tapasztalataidba. Amiről mint tudjuk, teljesen valótlan képet mutat eme kisebbégről. =\
Szívből remélem, hogy egyszer megismersz majd pár nagyszerű meleg fiút, illetve megtudod sok ilyen meleg ismerősödről a valódi orientációjukat. ;)
23/F
A kérdezőnek:
az is belejátszik szerintem a dologba, hogy a melegek, mivel a saját nemükhöz vonzódnak, sokkal pontosabban meg tudják fogalmazni, sőt ösztönösen tudják, milyen vonásoktól lesz egy férfi jó kinézetű, jóképű, szexuálisan vonzó.
És innentől kezdve gyerekjáték magukat is olyanná formálni.
Másrészt a meleg férfiak, ha ha full heterosak is, azért átlagosan jobban adnak az ápoltságukra, mint a hetero társaik.
S végül:
Ha Te belenézel a tükörbe, nem feltétlenül látod, hogy borostásan, vagy teszem azt körszakállal nézel-e ki jobban, hogy a pólód szexi-e, vagy nevetséges egy nő szemében. Találomra használsz dezodort, hiszen heteroként természetes, hogy nem fogsz egy férfi dezodor illatára úgy gondolni, mint amire Te is gerjednél.
S ha alapból nem vagy férfias kiállású férfi, lehet, hogy még azzal sem vagy tisztában, milyen pózokkal (a hétköznapi életre gondolok, nem a szexre), gezstusokkal tudsz baromi nagyot lendíteni a férfias megjelenéseden.
Ha meleg vagy, ezt is ösztönösen tudod, hisz neked is ez jön be.
Ezért aztán, mivel a meleg férfiak is ugyanarra vágynak, mint a nők, tudják, mi kell a nőnek, és, ha heteros meleg fiúkról beszélünk, ők maguk is ilyenné válnak, ergo, tetszeni fognak a nőknek, megspékelve egy lelki töblettel, hogy jobban megértik magukat a nőkkel, mint hetero társaik, s a nők szemében ez is vonzóvá teszi őket.
Hozzáteszem, SZERINTEM. :)
25 férfi, meleg
Biosz könyvekbe miért nem írják bele,hogy mi a különbség a nemi identitás és a szexuális orientáció között?
Annyira sokan nincsenek tisztában vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!