Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nő bántását mindenki elítéli, ellenben egy férfiét nem?
10
én 202cm magas vagyok de mivel a legtöbb férfi a vállamig sem ér fel így inkább azt nem tartanám jellemzőnek hogy valaki ennyivel nagyobb legyen mint egy nő....és igazából engem is bánthat egy nő, mit csináljak ha mérges és éppen úgy gondolja hogy tökön rúg?? hiába vagyok izmos, az meg megint más hogy ilyet férfi-férfivel nem is csinál.... úgyhogy ez kúrvára igazságtalan
És mi az hogy te az ilyet nem neveznéd férfinak?? ha tényleg így gondolkodsz akkor te egy rohadt szar ember vagy, hagy ne tegyen már valaki arról hogy 160cm-esnek született....
10
ez meg hogy egy férfit nem tud szexuálisan bántalmazni egy nő az tipikusan feminista duma
egyszerű a gondolkodásod mint egy bot és ehhez a kérdéshez nem vagy elég
Hogy te mekkora egy s*ttyó vagy utolsó, nem győzök csodálkozni. Azt meg hogy ekkora melák létedre félsz a nőktől megint had ne minősítsem. Ráadásul ez nem is méret függő, 160 centisen is lehet egy férfi olyan határozott kiállású, hogy egy nő ne tudja megfélemlíteni. Lehet hogy te 202 centi vagy, de a férfiastól nagyon messze állhatsz...
Megkérdeztem a párom véleményét is a kérdésről, és csak röhögött. Ez kb mindent elmond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!