Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen esetben üt meg egy lányt a fiu, azt is elítéli mindenki?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon nagy vitába keveredtünk. Minden apróságot a fejemhez vágott, én pedig nem nyeltem le, maradtam a saját álláspontomnál. Nem tetszett neki, hogy nem adtam neki igazat (hiszen nem is volt igaza), és nekem esett. Először adott egy pofont, erre nem reagáltam, csak kicsit megvetően néztem rá, majd a műkörmeit a karomba nyomta és elkezdte karmolni a kezem. Mondtam neki, hogy engedje el, de nem tette. Attól tartottam, hogy teljesen végig fogja karmolni a kezem, ha csak ellököm magamtól hiszen teljesen a bőrömbe voltak a körmei, és adtam neki egy pofont. Ekkor elengedett és ő nagyon megsértődött. Én hibáztam volna? Már nem vagyunk együtt.2015. aug. 17. 12:53
31/48 anonim válasza:
Alapesetben a kisfiam se ütheti meg a lánytestvéreit (mást se), de az önvédelem kivételt képez. Ha nem láttál más kiutat, igazad volt.
32/48 anonim válasza:
Egyébként megjegyzem, teljesen más dolog elméletben végiggondolni egy szituációt, meg más élesben benne lenni. Na most a legtöbb ember nem kap kiképzést, de aki kap, azzal is megtörténhet, hogy adott éles szituációban másképp cselekszik, mint ahogy elméletben megtanulta (ösztön, félelem, ezek nagyon erős dolgok).
33/48 anonim válasza:
Meg a fájdalomról. Erős, hasogató fájdalom hatására az ember keze könnyen elsül.:D
34/48 anonim válasza:
Van olyan helyzet hogy a nő is megérdemel egy pofont ez olyan volt mert az ember ha fájdalmat érez önvédelemből hirtelen fel indulásból üt .. Én 160 cm 45kg nő vagyok ..Velem is volt olyan hogy a párommal veszekedtünk és erősen meg szoritotta a kezem én meg a másik kezemmel ököllel orrba vertem és észrevette magát hogy nem kéne erőszakosnak lennie .. Beláttom hogy hogy a kezemet jogosan szorittota meg akor mert már hiába beszélt akkor nekem csak mondtam a saját igazam ..Annyi különbséggel hogy nekem ilyennek meg vannak szokva mert thai boxolok hobbiból..Ezért is volt nekem a reakciom hogy orrba vágom ...Én azon az elven vagyok van hogy egy nő meg érdemel egy pofont ha olyan van
35/48 anonim válasza:
# 34: Szerencséd volt akkor, hogy békés természetű volt a pasid, mert lett volna aki lecsavart volna egy balost és mind a 45 kilóddal estél volna a földre a box tudásoddal együtt.:D
36/48 anonim válasza:
34 es vagyok lehet hogy azért mert békés típus ..:) De a pofon helyett az orrát fogta mert nem kellemes érzés hidd el ha orron ütnek elég érzékeny terület az is ..:)
37/48 anonim válasza:
Nem kellene azért annyira dicsekedned, mert sosem leszel erősebb, mint egy férfi. Kaphattál volna olyat, hogy többet nem kelsz fel a padlóról, a csávón múlt, hogy nem emelt rád kezet és nem rajtad. Hidd csak el!
38/48 anonim válasza:
Elhiszem , nem dicsekedek de nem olyan helyen dolgozok ahol nem kell férfiakkal bánom .. Kocsmába dolgozom és nem olyanba ahova csak kulturált ember jár olyanok akik ha pénzt kapnak segg részegen kötekednek velem .. volt már rá példa h leköptek és igen akkor valahogy kikell raknom őket és azért tanultam meg thai boxolni ..Írhatod h szóljak a rendöknek meg ilyennek több mint fél óra alatt szét kapnák a kocsmát ..ÉS igen határozott nőnek kell lenni hogy ilyenneket kezeljem mert ha nem félsz meg hatázottan állsz hozzájuk akkor elmennek ... És ezért tanultam meg ugy mond verekedni
39/48 anonim válasza:
34#
Akkor inkább az a szerencséd, hogy a pasid akkora balek mert én már másnap kivágtalak volna.
40/48 anonim válasza:
Nőt nem ütünk meg, ez alap.
Ilyenkor bármi rossz történhet,lekeversz egy pofont, elesik, beveri a fejét az asztal szélébe, kész a tragédia.
Mit kellett volna tenned?
Nálad a testi erő!
Feltéve,ha nem 50kg vagy a nő meg 100kg.
Kiveszed a kezedből a karmait, megfogod a csuklóját, aztán odébb rakod, mondjuk az ágyra, közben elmagyarázod neki,mással szórakozzon.
Ennyi, semmi szükség az ütésre, bár el kell ismernem, némelyik ribi megérdemelné egy pofont,de ütni akkor sem kell.
Ha a barátnődet te csak pofonnal tudod fegyelmezni, az rád nézve nem túl hízelgő.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!