Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha ilyen esetben üt meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen esetben üt meg egy lányt a fiu, azt is elítéli mindenki?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon nagy vitába keveredtünk. Minden apróságot a fejemhez vágott, én pedig nem nyeltem le, maradtam a saját álláspontomnál. Nem tetszett neki, hogy nem adtam neki igazat (hiszen nem is volt igaza), és nekem esett. Először adott egy pofont, erre nem reagáltam, csak kicsit megvetően néztem rá, majd a műkörmeit a karomba nyomta és elkezdte karmolni a kezem. Mondtam neki, hogy engedje el, de nem tette. Attól tartottam, hogy teljesen végig fogja karmolni a kezem, ha csak ellököm magamtól hiszen teljesen a bőrömbe voltak a körmei, és adtam neki egy pofont. Ekkor elengedett és ő nagyon megsértődött. Én hibáztam volna? Már nem vagyunk együtt.

2015. aug. 17. 12:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

2-es

Attól hogy pofont adott neki nem agresszív...

2015. aug. 17. 13:11
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem védem a lányt, mert egy hisztis pitsa. Írtam, hogy idiótán viselkedett. De az, hogy valaki idiótán viselkedik, soha nem mentség. Mindenki a SAJÁT viselkedéséért felel.
2015. aug. 17. 13:13
 13/48 anonim ***** válasza:
95%
Nincs jogos pofon, csak önvédelem. Amikor megütött, akkor fogod a karját, és kirakod, majd becsukod az ajtót. És annyi.
2015. aug. 17. 13:14
 14/48 anonim ***** válasza:
62%
Nem kellett volna megütni,én a helyedben ellöktem volna magamtól jó messzire,és örökre otthagytam volna.Aztán csináljon amit akar...
 15/48 anonim ***** válasza:
73%
Jól tetted, hogy lekevertél neki egy pofont. Van az a határ, ahol a nőnek is le kellene tudnia állítani magát. Ki az aki inkább összekarmoltatja magát, mert nő teszi? Ezért ez így nem pálya. Szerintem megérdemelte, biztos meglepődött, hogy nem tehet meg mindent veled.
 16/48 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a te reakciód nem volt helyes, mert pont azt tetted, amiért őt elítéled. Ő is ösztönösen esett neked, és te is pont ugyanígy válaszoltál rá, egyik sem jobb a másiknál. Konfliktuskezelésben mindketten rosszak vagytok. Ha higgadt tudsz maradni, megfogod a kezét, amivel karmol, és kiakasztod a karodból. Nem ítéllek el, mert nem dühből vagy nevelő célzattal ütöttél, hanem rosszul mérted fel a helyzetet, de adott esetben sokkal rosszabbul is járhatsz, ha nem tudsz higgadt maradni ilyen esetben. A nő reakciója szintén szánalmas, mert ő is nyugodtan otthagyhatott volna téged, ha nem tetszik a viselkedésed. Hogy kinek volt igaza a vitában, az sosem derül ki, mert senki sem szokta tűzzel-vassal védeni a véleményét, ha nem biztos az igazában. A barátnődnek is voltak érvei, de te kizárólag tőle vártad, hogy közelítsen az álláspontodhoz.
2015. aug. 17. 13:43
 17/48 anonim ***** válasza:
50%
16 te normális vagy? A kérdező önvédelemből kevert le neki egyet és nem ösztönösen. Kicsit más a kettő.
2015. aug. 17. 13:45
 18/48 anonim ***** válasza:
58%

Ne foglalkozz a 79%-os feministával, teljesen jogos volt, tudja már hol a határ.

Amúgy is, gyakorlatilag ő kezdett el bántalmazni téged mert ugyebár a nők megtehetik, hiszen mindig ők az áldozatok bármi történik.

2015. aug. 17. 13:54
 19/48 anonim ***** válasza:
39%
Nincs igazad, 17. Végiggondolta, ha ellöki, akkor végig fogja karmolni, úgyhogy a pofont választotta önvédelemből, mert a józan ész felett átvette a düh az irányítást. A semleges reakció az lett volna, ha megfogja a kezét, amivel karmol, kiakasztja a karjából, és ellöki a nőt. Önvédelemből tette, de indokolatlanul ütött. Az, hogy a másik is megtette, nem indok. Nem voltak olyan helyzetben, amikor az életét kellett volna védenie, és bármilyen eszköz bevethető. Ha a srác a testi ereje miatt egy önvédelmi legyintéssel mondjuk kiveri a nő két fogát, szerinted ki jár rosszabbul? Találkoztam már ilyen esettel, súlyos testi sértés miatt nem úszta meg olcsón az illető. Okos ember önvédelemből sem üt, ha nem muszáj, egy ilyen eset után pedig tanulni kezdi, hogyan kontrollálhatja magát jobban stresszhelyzetben. A saját érdekében..
2015. aug. 17. 14:01
 20/48 anonim ***** válasza:
47%
Jaguar, te meg teljesen hülye vagy. Ezért van több férfi a börtönben, mint nő. Mert ha a másik "nem tudja, hol a határ", akkor már neked sem kell betartanod. Csak nyugodtan, senkit nem érdekel, hogy te milyen téged ért igazságtalanság miatt mész börtönbe, de a kérdező talán értelmesebb ember, és nem ő akar ráfizetni, ha vele kekeckednek.
2015. aug. 17. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!