Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ez szerintetek milyen szakítás lenne?
Már egyszer kiírtam ezt a kérdést, de ott nem sokan válaszoltak, illetve gondoltam h így több ember véleményét is hallhatom. Remélem azért lesz olyan, aki végigolvassa annak ellenére h ismétlés, meg h hosszú. :))
Elsősorban fiúk válaszát várom, de lányok is válaszolhatnak, ha van ilyesmi tapasztalatuk!:)
Az a helyzet, h a barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, kicsit gyorsan indult a kapcsolat, nagyon elsiettük a dolgokat, hamarabb elkezdődött, mint h jobban megismertük volna egymást. Azóta rájöttem h az érdeklődési körünk egyáltalán nem egyezik és nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, plusz néha eléggé megbánt (persze nem szándékosan, de az a baj h nem veszi észre h milyen rosszul esik nekem) pl sokszor tesz megjegyzéseket az alakomra, ami szerintem egyébként átlagos.
Felmerült bennem h szakíthatnék vele úgy h azt mondom van valaki más, de ezzel az a bökkenő, h sok közös barátunk van és szerintem megrontaná a kapcsolatomat velük, ha úgy tudnák megcsaltam őt, és persze nem is akarom megbántani, nem haragszom rá, hiszen nem tehet róla h nem illünk össze.
Ezért is gondoltam rá h elmondom neki az igazat, h nem illünk össze.
Lehet h ez lány-logika, de úgy gondoltam az őszinteség a legjobb, de nem tudom , h egy fiú h gondolja. Lehet h egy kegyes hazugság jobb lenne?
Nektek h esne egy ilyen szakítás?
Milyen más módon szakíthatnék még vele?
Kérlek segítsetek!! Köszönöm!:))
(Ja és légyszi ne írjatok ismerkedős priviket, h ha már úgyis szakítok, mert nem ismerkedek itt!)
18L
Az előbb kérdezte egy csaj, hogy mit szeretnék elérni, meg mit szeretnék az életben... Mostmár tudom! Egy olyan vilagban szeretnék élni, ahol nem letezik a hazugság!!!
Ha már ezen, gondolkodnod kell... legyél őszinte osz gól. Szépen megfogalmazod, elmodod, megérti és elköszöntök. Haverok maradtok. Lett egy ilyen is... nyugi a legjobbakal is meg esik az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!