Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen okokból "szeretnek ki" a partnerükből?
Lehet, hogy a nő mondjuk új irányt vesz tök váratlanul, esetleg új hobbija lesz, vagy új dolgok kezdik el érdekelni, és lehet, hogy mondjuk a srác, akivel van azzal nem lehet követni ezt az irányvonalat.
A ráunás dolog annyi, ami amúgy tök simán előfordulhat, hogy egyszerűen túl oké minden. Nincs semmi meglepő vagy váratlan, mindent meg tudnak beszélni, és ez így már nem érdekes, és ettől még lehet, hogy szerelem volt/van, csak sokan (sose általánosíts, nem mindenki) megunják, hogy ez így van, hogy minden klappol.
Nem állítom hogy nem lehet olyan, amit az előző válaszolók mondanak (ráun, izgalomra, változatosságra vágyik), de alapvetően ez csak egy jó kifogás a férfiaknak, hogy a másikra foghassák a hibát.
Szerintem a probléma az, hogy ti csak azt hiszitek, hogy tökéletes pasik vagytok. Próbáltok mindent jól csinálni, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csakhogy azok a dolgok amiket a kérdező felsorol természetesek 2 normális ember komoly kapcsolatában. ha ezek a dolgok nincsenek meg, az nagy baj, de ha megvannak az meg még nem elég. Szerintem a hűség, a nem bántás és a tisztelet annyira alap, hogy most nem is térnék ki rá. A figyelmesség: nem abból áll hogy reflexből mondod az új frizurájára hogy csinos. Ezen kívül egy igazi szeretetteljes kapcsolatban fontos szerepet tölt be a barátság, vagyis kell hogy tudjon a két ember bármiről beszélgetni, kell is renszeresen beszélgetni, és akkor jó a kapcsolat ha meg is értitek egymást.
ha nincs hűtlenség, bántalmazás, elhanyagolás
akkor szerintem- a hölgy pl nem élte ki magát,
megijed hogy a rózsaszín ködös időszak elmúlik (bár szerintem igazi szerelemnél ilyen nincs)
hirtelen ezek jutottak eszembe.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!