Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők milyen okokból "szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen okokból "szeretnek ki" a partnerükből?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, hogy nők miért hagyják el azt a férfit, akivel nem sokkal korábban az egész életüket el tudták volna képzelni. Mondjuk a pasi józan életű, hűséges, nem bántotta sosem a nőt, nem figyelmetlen (pl évfordulók észben tartása, új frizura vagy ruha dícsérete stb stb), nem nyomja el, nem alázza meg, nem kezeli le stb stb. És mindezek ellenére a nő elhagyja. (És nem másik pasi miatt.) Kíváncsi lennék a szóba jöhető okokra.

2013. szept. 16. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
# 2
2013. szept. 17. 00:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én másik pasi miatt, részben. Megijedtem attól, hogy elkezdtem nagyon vonzódni egy másik férfihez, mivel addig másfél év alatt észre sem vettem senki mást. Amúgy még nem hagytam el, csak gondolkozom rajta, nem is azért elsősorban, hogy összejöjjek a másikkal, hanem azért, mert ha ez megtörtént, akkor már nem szerethetem annyira, mint az elején. Nem tudom amúgy ez ellen mit lehet tenni, talán annyit, hogy most rosszul döntök, és legközelebb már nem követem el ezt a hibát. :)
2013. szept. 17. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:
A társadalom velejéig romlott, ez mérgezi meg a kapcsolatokat is bármilyen is legyen az, valamint (többnyire rossz) hatással vannak egymásra az emberek. Sajnos ilyen világot élünk. Egyre több a boldogtalanabb ember.
2013. dec. 7. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Erről a 13. válaszról jut eszembe, hogy teljesen ledöbbenek mostanában azon, hogy sok olyan ismerőssel találkozom, akikről tudom, hogy hosszú komoly párkapcsolatosak, sok esetben teljes család stb és mintha most, 2012-13 táján szinte "divat" lenne a válás/szakítás: az ismerőseim túlnyomó többsége ezutóbbi másfél évben ment keresztül ilyen párkapcsolati megsemmisülésen.

Pl: múltkor voltam osztálytalálkozón: ott is ez. Aztán összefutottam valakivel egy plázában, akit ébek óta nem láttam, de tudom, hogy huszonéve van együtt a párjával. Azaz csak volt, mert egy éve szét mentek. Az egyik legjobb barátom is két hete szakított. Ott ugyan ő mondta ki a boldogtalanító NEM-et, mert a párja olyan betegesen birtokló és féltékeny volt, hogy nem lehetett elviselni, ennek ellenére a barátom teljesen ki van készülve - érthető módon. Szóval nem tudom. Nem akarok általánosítani, nem akarok konteózni, HAARP és egyéb globál összeesküvések ilyen-olyan befolyására fogni, de számomra érthetetlen, hogy miért pont most és miért pont ennyi?

2013. dec. 8. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!