Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen okokból "szeretnek ki" a partnerükből?
Erről a 13. válaszról jut eszembe, hogy teljesen ledöbbenek mostanában azon, hogy sok olyan ismerőssel találkozom, akikről tudom, hogy hosszú komoly párkapcsolatosak, sok esetben teljes család stb és mintha most, 2012-13 táján szinte "divat" lenne a válás/szakítás: az ismerőseim túlnyomó többsége ezutóbbi másfél évben ment keresztül ilyen párkapcsolati megsemmisülésen.
Pl: múltkor voltam osztálytalálkozón: ott is ez. Aztán összefutottam valakivel egy plázában, akit ébek óta nem láttam, de tudom, hogy huszonéve van együtt a párjával. Azaz csak volt, mert egy éve szét mentek. Az egyik legjobb barátom is két hete szakított. Ott ugyan ő mondta ki a boldogtalanító NEM-et, mert a párja olyan betegesen birtokló és féltékeny volt, hogy nem lehetett elviselni, ennek ellenére a barátom teljesen ki van készülve - érthető módon. Szóval nem tudom. Nem akarok általánosítani, nem akarok konteózni, HAARP és egyéb globál összeesküvések ilyen-olyan befolyására fogni, de számomra érthetetlen, hogy miért pont most és miért pont ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!