Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan pasik akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan pasik akik nem szeretnek flörtölni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már mondjuk félig járunk. De hiába próbálkozok, nem tudok vele flörtölni és egyáltalán nem is bókolgat meg semmi. Ezt leszámítva minden tökéletes,a szenvedély megvan, gyakran keres, programokat szervez, beszélgetni is nagyon jó vele.

Csak furcsa, hogy még egy "csinos vagy" megjegyzést sem zsebeltem be tőle. Vagy én szoktam hozzá ehhez túlságosan az előző barátaimnál?

18/L ( ő 19 éves)

2013. szept. 5. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne keverjük a flörtöt a bókkal.

A kérdésre, persze hogy van, mert a jól kell időzíteni a dolgot, és van olyan lány aki nagyon hülyén reagál a flörtölésre, ezért sokan inkább hagyják a fenébe.

A bókolást nem igazán értem, de lehet úgy van vele, hogy majd ráér ha jártok, nehogy aztán elbízd magad vagy ilyesmi. Ezt ne vedd készpénznek.

2013. szept. 5. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább olyanok vagyunk, akik nem tudnak. Én pl. szeretnék, csak nem tudom, hogy kell.
2013. szept. 6. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is volt már ilyen barátom

részben ezért is nem tartott sokáig mert zavart hogy nem lehet vele flörtölni vagy ilyen alkat volt vagy nem vette a célzást nem tudom :D

2013. szept. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!