Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire figyeljek még oda? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek még oda? Nem szeretnék csalódni a pasival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, a kapcsolatunk mi voltát még magam sem tudom sajnos.Ha találkozunk csók az biztos van, szeretne velem lefeküdni de még odáig nem jutottunk el mert nem vagyok könnyű vérű, sajnos már a csók is el hamarkodott volt.

Érdemes tudni hogy elvált, nagy csajozó hírében áll(t).

A feleségével és két lányával él még a lakásban, de hamarosan elkészül a saját háza, jelenleg felújítják és egyebek.

Találkoztunk már a házuk előtt, mivel van ott egy parkoló, az autójában ültünk csókolóztunk, ezért nem gondolom már hogy ebben átvert volna, hisz szomszédok vagy feleség, gyerek előtt sem félt hogy meglátnak bennünket.

Azt mondta hogy amíg kész nincs a ház, addig akkor keressek neki egy bútorozott albérletet és kivesszük ma, sajnos az egyiket fel hívtuk és azt mondták már oda adták másnak.

Tudja hogy nem igazán hiszek neki, és ő ezt szeretné, ezért van ha hívják, vagy telefonál, akkor kihangosítja a telefonját. Volt egy telefonja amit kártyástól kikapcsolva oda adott nekem, hogy ő nem szeretne csajozni, az olyan telefon volt ami tele volt nőkkel.

Szerintetek van okom még félni? Mire figyeljek még oda hogy ne csaphasson be??

Az biztos hogy a szívem azt mondta még ne szeressek bele, ezért sem akarok egy préda lenni, aki szeretkezik vele egyet, azt akarom hogy nehezen kapjon meg hisz nem vagyok egy k- hiába kívánom, tudok szerencsére nemet mondani és ő is ért belőle!

Szerintetek ezt még meddig halogassam?

Akinek van hasonló példája, tapasztaltabb tőle várnék minden tanácsot, információt! Köszönöm.

2013. szept. 2. 08:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mióta ismered ? Azon kívül, hogy le akar Veled feküdni, milyen közös célokról beszél ?
2013. szept. 2. 08:39
 2/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy velem el tudna képzelni egy komoly kapcsolatot, végül is ennyit mondott.

De érzem hogy tényleg nagyon akar, mármint minden téren.

Nekem hiába vesz virágot, nem tud lefektetni, és ezt nem is akarom még.

2013. szept. 2. 08:43
 3/23 anonim ***** válasza:

AMIG FELESÉGE van, addig semmit nem csinálnék a helyedben, se nem találkozgatnék, se nem keresnék albérletet.

Ha nös emberrel kezdeesz, akkor GARANTÁLT a csalódás, akár "csak" csókolztok, akár lefekszel vele, a legjobb esetben a feleség MELLETTI szeretö leszel, ennél több nem.

2013. szept. 2. 08:51
 4/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Te nehezebb eset vagy, mint a többi, de a végén úgy is meg fog kapni. Talán még élvezi is, hogy nem azonnal. A nagy nőcsábászok szerintem csak rövid időre változtathatók meg, utána hiányzik nekik a hódítás izgalma.
2013. szept. 2. 08:53
 5/23 A kérdező kommentje:

Elváltak, épül a háza.

Kb 1-2 hónap és teljesen kész a ház!

2013. szept. 2. 08:53
 6/23 anonim ***** válasza:
3-as ! Írta a kérdező, hogy a férfi elvált a feleségétől, csak még együtt laknak.
2013. szept. 2. 08:54
 7/23 A kérdező kommentje:
Az épülő ház az pont az én városomban van, és látom hogy mit csinálnak rajta, épp tegnap lettek kicserélve a nyílászárók
2013. szept. 2. 08:56
 8/23 anonim ***** válasza:
Talán jó lenne, ha utána jártál, hogy miért váltak el? Ha eddig nagy nőcsábász volt, akkor nem fog megváltozni! Lehet, hogy csak arra kellesz neki, meg azért, hogy legyen egy házvezetőnője is! Ha külön költözik, aligha akar főzni, mosni, takarítani.
2013. szept. 2. 09:00
 9/23 A kérdező kommentje:

Hiába élnek együtt a feleségével nem főz rá!

A pasi pékségben reggelizik, gyors éttermekben ebédel, vacsorázik!Bútorozott lakás is csak a mosógép miatt kell neki, de azt mondta már beköltözne egy üresbe is, és elvinné a ruháit patyolatba.

2013. szept. 2. 09:02
 10/23 anonim ***** válasza:

Nézd, mi ezt itt nem tudjuk Neked megmondani. A puding próbája az evés. Ha meg akarsz bizonyosodni arról, valóban Téged akar-e, vagy csak egy trófeát, akkor a saját szád íze szerint, a saját tempódban, de mégiscsak valahogy közelebb kell kerülnötök egymáshoz.

Az esély 50-50 %, hogy mi lesz később. Lehetsz nagyon boldog, de lehetsz majd csalódott is és egy óriási tapasztalattal gazdagabb.

2013. szept. 2. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!