Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat alatt gáz flörtölni?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy éjjel-nappal akit meglátok az utcán. Csak mondok egy példát: beültem egy helyre meló után és egy csajjal a pultnál elkezdtük finoman kóstolgatni egymást. Semmi nem történt, utána mentünk a dolgunkra. De nem tudom, imádom ezt...feléled a vadászösztön. Van egy két éves kapcsolatom, nagyon szerelmes vagyok és soha nem csalnám meg. Nem csókolnék meg mást, randira se mennék el. Ezután az eset után volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, de aztán nyugtáztam magamban, hogy nem történt semmi úgyse. Szerintetek ennyi belefér?2013. szept. 4. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ennyi szerintem bele, csak tovább ne menj vele. :D
2/6 anonim válasza:
szerintam igen csak ne vegye észre
3/6 viktor123456 válasza:
Ezr várják el a csajok, denem lehet kibírni. :-)
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem.. Ezzel kezdődik, maj mással végződik..pl már smárolsz valakivel..Ez nem jó amit csinálsz.
5/6 zoliba' válasza:
mit parázol? Szted a csajod mit csinál?
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond nincs, ameddig csak ártatlan flört marad.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!