Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ez szerintetek milyen szakítás lenne?
Már egyszer kiírtam ezt a kérdést, de ott nem sokan válaszoltak, illetve gondoltam h így több ember véleményét is hallhatom. Remélem azért lesz olyan, aki végigolvassa annak ellenére h ismétlés, meg h hosszú. :))
Elsősorban fiúk válaszát várom, de lányok is válaszolhatnak, ha van ilyesmi tapasztalatuk!:)
Az a helyzet, h a barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, kicsit gyorsan indult a kapcsolat, nagyon elsiettük a dolgokat, hamarabb elkezdődött, mint h jobban megismertük volna egymást. Azóta rájöttem h az érdeklődési körünk egyáltalán nem egyezik és nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, plusz néha eléggé megbánt (persze nem szándékosan, de az a baj h nem veszi észre h milyen rosszul esik nekem) pl sokszor tesz megjegyzéseket az alakomra, ami szerintem egyébként átlagos.
Felmerült bennem h szakíthatnék vele úgy h azt mondom van valaki más, de ezzel az a bökkenő, h sok közös barátunk van és szerintem megrontaná a kapcsolatomat velük, ha úgy tudnák megcsaltam őt, és persze nem is akarom megbántani, nem haragszom rá, hiszen nem tehet róla h nem illünk össze.
Ezért is gondoltam rá h elmondom neki az igazat, h nem illünk össze.
Lehet h ez lány-logika, de úgy gondoltam az őszinteség a legjobb, de nem tudom , h egy fiú h gondolja. Lehet h egy kegyes hazugság jobb lenne?
Nektek h esne egy ilyen szakítás?
Milyen más módon szakíthatnék még vele?
Kérlek segítsetek!! Köszönöm!:))
(Ja és légyszi ne írjatok ismerkedős priviket, h ha már úgyis szakítok, mert nem ismerkedek itt!)
18L
1.: nagyon nem szeretek megbántani másokat, nehezen tudok olyat mondani, ami tudom h megsértheti.
2.: nekem nagyon rosszul esne, de azért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam h egy fiúnak h esne. nagyon sokszor különbözik a lányok és fiúk véleménye.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!