Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss szakítás után mennyi idő amíg elviselhetővé válik a létezés?
12 nap, 4 óra tizenhat másodperc.
Vagy hogy is van? Nem jó számot írtam? Vagy jót? Most nem is tudom! Vagy mindenkinél más?
„Hogyan tedd túl magad egy szakításon?
Mindenek előtt le kell szögeznem: Nem létezik trükk arra, hogy miként tedd túl magad a szakításon!
Nincs.
Egy egyetlen, ami tényleg segít: Adj egy is időt magadnak.
Engem egy pasi hagyott el, ezért lehet, megemlítem ... DE amit itt mondok bármelyik nemre igaz lehet. Ezek közül egyik sem kötelező, és nem is szükséges. Saját tapasztalataimból gyűjtöttem őket. Nyugodtan dobd ki, módosítsd, vagy használd azt, és úgy ahogy csak tetszik.
[1.] Minden hozzá fűződő kötődésedet dobd el!
Annyit, amennyit csak tudsz. Most azonnal! Kerül, amibe kerül. Töröld mobilból a számát, dobd el a feljegyzéseket.
Szedd ki a Top 10 pasidból / nődből! Ez a legnehezebb! Mert őket kívánod a legjobban... De akkor is tedd meg! Visszateheted, ha átestél az egészen.
[2.] Tüntess el mindent, ami rá emlékeztet!
Szabadulj meg a közös zenéktől, képektől, dobd ki azt a pólót, amiben nálad aludt.
Anyám azt mondta: "Amit nem látsz, azon nem is gondolkodsz."
És ebben teljesen igaza volt.
[3.] Foglald el magad mentálisan!
Bármit elhanyagoltál, amíg vele voltál, azt vedd elő! Csináld! Menj táncolni a hétvégén! Tölts több időt a haverokkal. Kezdj bele valami újba! Bármibe, ami lefoglal agyilag.
[4.] Ön-kiteregetés szégyen nélkül
Vezess naplót, vagy blogot! Írd meg, miként érzel aznap. A jót, a rosszat, a csúfosat. Ez felszabadít, és segít átesni az egészen. Barátkozz meg a magad felé való nyitottsággal.
[5.] Emlékezz, miért akarsz továbblépni
Ez most egy kicsit kínos lehet ... Fogj egy papírt és írj le mindent, ami rossz volt kapcsolatodban! Ez a kis gyakorlat sokat segített nekem. Emlékeztetett arra, hogy a továbblépés jó dolog. Majd ha érzelmileg stabilabb leszel, és elbírod, akkor visszamehetsz és a jó dolgokat is felidézheted.
[6.] Nézz szembe a valósággal!
Ha kell, emlékeztesd magad: tanultál a kapcsolatból ... és még sok "tananyag" vár rád a jövőben is.
[7.] Test mozgás!
Sétálgass, fuss, kezdj el gyúrni, mássz falat, ússzál, ami csak tetszik! Fizikai leterhelés endorfint szabadít fel. Ez segíti a tovább lépést, és önbizalmat ad.
[8.] Kezdj randizni
(a kezeddel ...) Bocsika! Nem bírok magammal.
Ha úgy érzed, készen állsz rá, kezdj el újra randizni, sokat, amennyit csak kívánsz. Amikor elkezdtem randizgatni, két-három hétig ... Új pasit kerestem ... minden áldott este! Nagyon élveztem! Én voltam a "sorozat-randizó". Ha lakhelyeden kevés a jó randi-alany, próbálkozz netes társkereső oldalakon is! (nem sorolhatom fel, mert reklám) ... Ez egy jó módja új emberek megismerésére.
[9.] Az Idő a Tiéd!
Független és szabad vagy! Kényeztesd magad! Kényeztesd az elméd egy izgató könyvvel, vagy egy izgató .... "videó játékkal"! Vagy a tested egy igazi masszázzsal! Egy új szex játékkal felfedezheted a szexualitásod. Légy önző és kényeztesd magad, amennyire csak tetszik! Mert az idő, csak a Tiéd!
[10.] Visszatekintés
Értékeld át a dolgokat, mielőtt új kapcsolatba kezdesz. Bármi is történjék! Miért szakadt meg előző kapcsolat? Fejlesztened kéne a kommunikációs képességeiden? Olyannal randiztál, aki nem neked való? Miért nem volt neked való? Értékes időtöltés, ha visszatekintesz saját magadra, mint egy társra, ebből tanulhatsz és fejlesztheted magad egy egészséges, pozitív és irányba.
Nos, ennyit tudok felmutatni. Remélem volt benne hasznos rész is. „ //Laci Green
Én 4 hónapnál járok, és már kezd javulni a dolog.
A #4-es válaszoló viszont tökéletes választ adott a Hogyan?-ra. Én is ezeket csinálom. Tanulj meg egyedül élni, ez a legfontosabb. Tanuld meg TE mit akarsz, mit szeretsz stb...
Semmi értelme időről beszélni. Azért nem írtam időt, mert mindenkinek és minden alkalommal más. Amikor én dobtam, kellett 1 hét (de akkor már előtte feldolgoztam a kapcsolatot), amikor engem dobtak, volt, hogy elég volt 2 hét, volt, hogy fél év kellett. De akkor még nem tudtam azokat, amik itt leírtam. De akkor sem lett volna konkrét idő, csak könnyebb lett volna.
(#4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!