Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel találkozgatok egypár napja (szex nem volt) és az gond hogy nem igazán érzek iránta semmit.
De ha vele vagyok akkor talán valami kis szerelmet érzek. De viszont ha nem vagyok vele akkor szinte semmit. Nagyon ritkán gondolok rá.
Csak kíváncsi vagyok más véleményére is.
2013. szept. 16. 21:43
1/8 anonim válasza:
Egyél egy kis szilvásbu.... áh, hagyjuk :D
2/8 anonim válasza:
én is, én is, akarok szilvásbuktát XD
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptok szilvásbukták mert trollok vagytok :D
2013. szept. 16. 22:04
4/8 1112 válasza:
Szerintem jó a kisugárzása,és örülsz a társaságának, de nem vagy belé szerelmes:)
5/8 Emberek válasza:
legfeljebb vonzódsz hozzá egy kicsit, de ez nem szerelem
6/8 anonim válasza:
Amíg nem kapod meg őt ,addig a kíváncsiságod mindig erősebb lesz mintsem elhagyd egyik pillanatról a másikra..
a többit utána látod meg..
7/8 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat de az a legrosszabb hogy nagyon kedves,aranyos stb de sajnos nem érzek iránta semmit :(
2013. szept. 17. 18:18
8/8 1112 válasza:
Akkor ne tegyél semmit:) Beszélgessél vele, ha kedvedre van a társasága, azt ennyi:) De lehet, hogy tisztázni kéne, h csak barátként tekintesz rá, és jelen pillanatban úgy érzed, nem is tudnál másként:) Ennyi!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!