Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki több éves kapcsolatnak egyik napról a másikra azt mondta kész vége?
Én több, mint 4 év után.
és bármennyire is nehéz volt, tartottam magam, egy percre se gyengültem el, pedig utána hónapokig próbálkozott még.
De tudtam, hogy jó döntés, mert nem éreztem vele jól magam...sőt, nagyon rosszul éreztem már egy ideje, és hiába mondtam el, hogy mik a problémáim, semmin se változtatott, hiába mondta, hogy persze...Pedig apróságokról volt szó igazán.
És most már még inkább tudom, hogy jó döntés, mert megtaláltam azt a srácot, aki pont olyan, mint amilyenre vágyom, és boldog vagyok teljesen. :))
Pedig előtte hiába jöttek bármilyen srácok, nem érdekeltek, randikon is azt éreztem, hogy mégis mit keresek én itt ezekkel a mindenféle emberekkel... aztán jött a mostani barátom, és egyből éreztem, hogy igen, ő kell. :)
szóval van remény, ha sokáig úgy tűnik, hogy nincs, és talán rossz döntés volt a szakítás, akkor se szabad meghátrálni és beijedni, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!