Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akad ki ha már nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad ki ha már nincs köztünk semmi?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolat volt és fél éve nem is beszéltünk

fb-n eddig az ismerősöm volt,de kitörültem mert már nem vagyok rá kíváncsi,erre ő kiakadt és kérdőre vont

de miért ha már semmi közünk egymáshoz?

2013. szept. 17. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert még dugna :)
2013. szept. 17. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert ezt nem illik.

Meg tudlak téged érteni. Ő ápolnál a "jó" viszonyt, nézegetné az adatlapod.

2013. szept. 17. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
mármint mit nem illik?
2013. szept. 17. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:

a saját adatlapom,azt csinál rajta amit akarok

és már nem azért,de az exem ne nézegessen,hogy én éppen kivel ismerkedem vagy kivel vagyok kapcsolatban

attól hogy fb-n nem az ismerősöm még természetesen ismerem,de ami köztünk volt annak vége,és a további életemhez semmi köze

2013. szept. 17. 21:33
 5/6 A kérdező kommentje:
"azt csinálok.."
2013. szept. 17. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell a fészbukkon élni... Amúgy meg ha igazán el akartad volna tüntetni akkor le is tiltottad volna....
2013. szept. 18. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!