Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hányszor bocsátottál meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor bocsátottál meg valakinek aki meg sem érdemelte, mert nem akartad elveszíteni, és hittél abban, hogy jobb lehet?

Figyelt kérdés
ma 07:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez nekem soha nem lehet jó érzés. Ne haragudj, hogy ezt írom! Nem tudom. Én sokszor dühből teszek dolgokat és mondok is. De valójában soha nem gondolom úgy, és utána meg is bánom. Sokszor a fájdalom, düh az elég tétel vagy az egó ami beszél belőlünk. Látni akarjuk, hogy a másik is összeomlik ahogyan mi és talán felismeri, hogy igenis mit tett. De ha csak bosszúból, vagy egóból és fájdalommal akarjuk elérni nála, az nem lesz őszinte felismerés. Mit érünk el vele? Megoldódik a helyzet? Vajon megfog változni? Nem, nem fog csak még inkább azt érjük el vele, hogy megmaradjon annak ami volt. Az ember ilyen amikor van igazságerzetunk és még nem befogadó a másik rá akarjuk olvasni a másikra (az ego, a düh a fájdalom esetleg "szeretet" nevében) elborít bennünket ez, és így cselekszünk...de nem érünk vele semmit el.
ma 09:19
 12/19 A kérdező kommentje:
És ezt nehéz volt belátni. Mert küzd benned a düh a fájdalom az igazságtalanság és a másik oldal ami ennek az ellentéte és sokszor a másik oldal győz. ..
ma 09:21
 13/19 A kérdező kommentje:
A rossz oldal. Innentől kezdve elbukott az ember.. és ez is rossz érzés
ma 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Sosem akartam szenvedtetni a masikat nem tudom, mirol beszelsz.

Amire te gondolsz, az a jatszmazas.

Ha valaki bunko volt velem vagy szakitott, megbocsatottam neki es kileptem az eletebol. Nem azert, hogy bantsam ezzel, hanem hogy megmutassam, hogy velem nem lehet igy banni.

ma 09:57
 15/19 anonim válasza:

Ez már játszmázás kategória. Hogy átélje a szakítás fájdalmát és közben rájöjjön mit tett? Ezt nem így kell. Kegyetlenül őszintének kell lenni a másikhoz és úgy megbeszélni mindent, hogy közben le tudják vetkőzni az egójukat. Jól lehet ezt kettesben nem is tudja az ember összehozni. Be lehet vonni rokont, pszichológust, barátot, aki segíthet.

Amúgy én is olyan vagyok, hogy amíg szeretek megbocsátok. Égeti ez az embert elég rendesen, de ez sose könnyű.

ma 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Megbocsájtani mindig megbocsájtok. De soha semmit nem felejtek el, senkinek.

És újrakezdés az életemben nem volt és nem lesz senkivel,ha már vége valaminek. Sem társ, sem barát, sem haver nem kap még egy esélyt és én sem kértem soha senkitől másodikat !

F

ma 11:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Az nem megbocsájtás. Ha nem felejted el.
ma 12:09
 18/19 A kérdező kommentje:

Elengedés inkább. Amíg észben tartod, addig nem tudod elengedni a másikat sem és az ellened vétett dolgokat sem. Ez mindig hozzá fűz, majd téged a másikhoz a düh.

Valójában, ha átgondolod. Neked mennyi mindent megbocsátottak már, akkor majd te is képes leszel erre, hogy elfelejtsd a másiknak, nem észbe tartani " felírva' a másik ellened elkövetett mocskait..

ma 12:18
 19/19 anonim válasza:
Ehhez kell párkapcsolati pszichológus például, hogy ott együtt feldogozzátok ezt. Vagy tényleg engedd el és idővel feldogozod a traumát.
ma 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!