Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklató ex esetén érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklató ex esetén érdemes visszaírni, vagy jobb teljesen ignorálni?

Figyelt kérdés
Megjelent 10 év után a zaklató (agresszív) exem. Vagyis csak üzenetet írt, nem sok mindent, a lényege, hogy szeretne velem lenni újra. Nyilván én a hátam közepére sem kívánom, örülök, hogy megszabadultam anno tőle. Legnagyobb hibám volt, de nagyon fiatal ostoba voltam. Visszaírjak neki, hogy nem akarok semmit tőle hagyjon békén? Vagy jobb ignorálni? Egyelőre letiltottam, de félek, hogy még keresni fog. Mi jobb ilyenkor? Ha megírnám, hogy komoly kapcsolatom van (ami nem igaz) és többé ne keressen, vagy ha csak figyelmen kívül hagyom?
tegnap 15:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Ne írj neki vissza, ne foglalkozz vele. Tiltsd le mindenhonnan, ha személyesen is felkeresne, akkor küldd el, ha visszajön, rendőrséghez kell fordulni zaklatással.
tegnap 15:30
 2/22 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem mondod el neki részedről már tárgytalan a kapcsolat, akkor persze hogy fog próbálkozni és reménykedni. Ne tartsd bizonytalanságban.
tegnap 15:31
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Írd meg neki EGYETLEN EGYSZER, hogy nem szeretnél tőle semmit, és SZÓLÍTSD FEL, hogy ne írjon soha többé.

Ha ezek után írogat, akkor pedig jelentsd fel a rendőrségen, és akkor jól fog jönni, hogy ott van az egyértelmű kommunikáció, hogy NEM - amiből ő nem értett-, és utána meg nem írtál semmit többé.

tegnap 15:33
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Egyszer, de csakis egyszer írd meg neki röviden és tömören, hogy te nem szeretnél tőle semmit. Ezt követően tiltsd le mindenhonnan és tudomást se vegyél a létezéséről. Ha ezek után ismét felkeres (pláne élőben... ) akkor a rendőrséghez kell fordulni zaklatás vádjával.
tegnap 15:35
 5/22 anonim ***** válasza:
50%

Dehogy irnèk neki. Azzal már biztos lenne abban hogy vettem a lapot, megtalált az üzenete, es válaszolgatok is neki, és még mindig ez a számom van.

Abszolut eltűnve maradnék.

tegnap 16:02
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy fent is írják, egyszer írj neki, hogy köszönöd az érdeklődését de te NEM szeretnéd újrakezdeni. S ne menj bele a "de megváltoztam" és a "demiértdemiért"-be. Makacsul ragaszkodj hozzá, hogy NEM szeretnéd újrakezdeni. Mond azt, hogy jelenleg ismerkedsz valakivel és reméled hogy összejössz az illetővel.
tegnap 16:04
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy te hogyan oldod meg.

De, ha engem a volt barátnőm zaklatna, én azonnal mennék a rebdőrségre.

tegnap 16:31
 8/22 anonim ***** válasza:
35%
Normális embereknek visszaírni ilyen esetekben még oké is lenne de zaklató nehezen lerázhato és agresszíveknek egyenesen tilos.
tegnap 16:48
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
Miért nincs tiltva?
tegnap 16:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozo nyugodtan álljon ilyenekkel szóba
tegnap 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!