Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklató ex esetén érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklató ex esetén érdemes visszaírni, vagy jobb teljesen ignorálni?

Figyelt kérdés
Megjelent 10 év után a zaklató (agresszív) exem. Vagyis csak üzenetet írt, nem sok mindent, a lényege, hogy szeretne velem lenni újra. Nyilván én a hátam közepére sem kívánom, örülök, hogy megszabadultam anno tőle. Legnagyobb hibám volt, de nagyon fiatal ostoba voltam. Visszaírjak neki, hogy nem akarok semmit tőle hagyjon békén? Vagy jobb ignorálni? Egyelőre letiltottam, de félek, hogy még keresni fog. Mi jobb ilyenkor? Ha megírnám, hogy komoly kapcsolatom van (ami nem igaz) és többé ne keressen, vagy ha csak figyelmen kívül hagyom?
tegnap 15:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Le volt tiltva, de több profilja van. Már beállítottam, hogy csak az ismerősök írhassanak. Eddig nem találtam ezt a funkciót. És törlök minden közös ismerőst is. Nem írtam végül vissza, remélem ennyiben marad.
tegnap 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:
44%
Írd meg neki hogy hagyja abba mert feljelentés zaklatasert
tegnap 17:36
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Annyit pedig kifejezetten ajánlatos írni EGYSZER, hogy nyomatékosan megkéred, hogy ne írjon többet.
tegnap 17:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le akkor az ujat is.
tegnap 17:40
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
13 kifejezetten nem ajánlatos. A bantalmazókat speciel a negativ reakció is csak élteti!
tegnap 17:41
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Tilos írni.
tegnap 17:41
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem tilos írni.

Ha egyetlen egyszer nyomatékosította, hogy nem akar tőle semmit, az kifejezetten jól mutat a nyomozás során, ha be kell vonni a rendőrséget.

De nagyon fontos, hogy csakis ennyit és szigorúan csak egyszer.

Utána se kép, se hang.

tegnap 17:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha még egyszer megkeres megírom neki. Biztonságosabbá teszem a facebookomat most mindenkit törlök akivel nem beszélek, stb. Volt már, hogy írt az évek alatt, egyszer sem reagáktam, csak tiltottam. De mindig csak pár szót írt. Aztán nem történt semmi. Nem értem, hogy a NEM vagy a vissza nem írás miért nem elég egyes embereknek ez annyira elkeserít és megijeszt.
tegnap 17:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek ment a zöld, köszi szépen. Nagyon ijesztő ez nekem. Remélem nem ír soha többé...
tegnap 17:48
 20/22 anonim ***** válasza:
35%

Ne írj neki semmit, mert számára a negatív infó is megerősítés és úgy fogja értékelni, hogy ez egy start és onnantól fogva be fog indulni köztetek egy felelgetősdi, ő kérdez, te válaszolsz.

Ha nem kap reakciót, kialszik az érdeklődése. A válasz olaj a tűzre, mert neki a negatív visszajelzés is megerősítés

tegnap 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!