Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklató ex esetén érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklató ex esetén érdemes visszaírni, vagy jobb teljesen ignorálni?

Figyelt kérdés
Megjelent 10 év után a zaklató (agresszív) exem. Vagyis csak üzenetet írt, nem sok mindent, a lényege, hogy szeretne velem lenni újra. Nyilván én a hátam közepére sem kívánom, örülök, hogy megszabadultam anno tőle. Legnagyobb hibám volt, de nagyon fiatal ostoba voltam. Visszaírjak neki, hogy nem akarok semmit tőle hagyjon békén? Vagy jobb ignorálni? Egyelőre letiltottam, de félek, hogy még keresni fog. Mi jobb ilyenkor? Ha megírnám, hogy komoly kapcsolatom van (ami nem igaz) és többé ne keressen, vagy ha csak figyelmen kívül hagyom?
tegnap 15:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
35%

17 es, fasságot írsz, egy agresszív embert rendőrséggel fenyegetni, mikor ő úgy érzi, hogy teljesen ártatlan, hiszen csak egy kérdést tett fel es támadásnak fogja venni.

Nem szabad reagálni es megunja.

tegnap 18:17
 22/22 parmi_zyklonB válasza:
0%
Dugnod kell vele !
tegnap 18:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!