Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hányszor bocsátottál meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor bocsátottál meg valakinek aki meg sem érdemelte, mert nem akartad elveszíteni, és hittél abban, hogy jobb lehet?

Figyelt kérdés
ma 07:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer max.
ma 07:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan sokszor. De én újrakezdő vagyok hosszú évek kényszerkihagyása után és nem tudtam még egyelőre mit tenni...

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is akarok gyökeresen változtatni az életemen. Pont azért, hogy ezt, ami most még van, el tudjam vetni magamtól viszonylag könnyedén.

ma 08:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokszor. Naiv voltam és idióta, meg persze nagyon szerelmes.

Kár volt, sose becsült meg. A megbocsátás neki azt jelentette, hogy annyira vele vagyok zúgva, hogy bármit megtehet velem, akkor is megbocsájtok. Neki ez csak bizonyíték volt arra, hogy ő mennyire jó pasi (nem az). Csak azért jött mindig vissza, mert növelte az egóját, hogy mennyire bele vagyok bolondulva. Meg gondolom más már régen kidobta volna, még egy ekkora hülyét nem talált.

Okosabb lettem, tanultam a hibámból. Már nem bocsájtok meg senkinek semmit. Inkább én dobom ki.

ma 08:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Én is így vagyok, csak én nehezen engedem el inkább én is a hülye kategóriába tartozom. Szeretném, hogy megváltozzon, amikor még úgy érzem van erőm kilépni, akkor vissza könyörgi magát, én már valamennyi érzést taplaltam és visszafogadtam illetve meghatott, hogy biztosan szeret és egy ilyen embert nem kellene elengednem és tudom, hogy milyen érzés. De amikor rájössz arra, hogy soha nem lesz jobb, az annyira fájdalmas és levagy döbbenve, hogy mi történt, de miért??? Nem akarod elhinni, válaszokat akarsz és összeomlasz.
ma 08:25
 5/19 A kérdező kommentje:
Valójában amikor egy kapcsolat nem működik az mindkét ember hibája. Hiba, mert elcsusztatok valahol. Akár kommunikációban akár abban, hogy nem tudod hogyan kell szeretni a másikat emellé az önzés is bejön. Úgy szeress ahogy nekem jó. De ugyanakkor más dolgok is közrejátszanak. Az őszinteség hiánya. Mert ha tudod a szándékát tudod, hogy mit hogyan él még a másik folyamat kommunikálja feléd te meg felé talán ha nem is a kapcsolat befejezését tudod elkerülni, de legalább a fájdalmat, a gyűlöletet, a félrelépést és sok mindent.
ma 08:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Kamaszkent az elso kapcsolatomban (4 evig tartott) volt az, hogy minden apro dolog miatt szakitott a masik, aztan persze egy nappal kesobb ujra osszejottunk.

Kamaszkent csinaltam ezt, azota nem. Aki egyszer egy kapcsoatban eljatszotta a bizalmamat vagy szakitott, az soha a budos eletben ne keressen.

ma 08:32
 7/19 A kérdező kommentje:
Azért az nem kevés idő. Én is így látom. Megbocsájtok. De nem teszem tönkre magam mégegyszer
ma 08:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszként csináltam egyszer én is ezt, elég volt egyszer. N
ma 08:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Magad miatt bocsass meg.

Az, hogy megbocsatas viszont nem jelenti azt, hogy vissza is kell fogadnod.

ma 08:42
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Háromszor. Aztán negyedjére olyan gyorsan raktam ki és tiltottam az életemből, hogy egyenesen jó érzés volt.

N

ma 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!