Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy itt alapvetően senkinek sincs igaza vagy mindenkinek?
Barátnőmmel 7 éve vagyunk együtt és van egy 6 éves gyerekünk.
Sajnos szülés utána szex megszünt létezni és mostanáig is tart (ezalatt a 6 év alatt 2x voltunk együtt és ennyi) én mindig is akartam de annyi visszautasítást kaptam hogy 1 éve kb már fel sem hozom a témát.
namost ez nem is lényeg mert ezt már "feldolgoztam"
Ami viszont idegesít az hogy miért mert egyre több jelet és beszolást kapok...
Amit tudni kell rólam: Nagyon sportos voltam amikor agyerekünk megszületet és utána is , szálkás , izmost 183/80 soha nem volt gond velem ahogy vele sem.
Ő terhesség és szülés után (most már ki merem mondani) eszméletlenül elhízott de ez normális az érdekesség hogy nagyon kívántam is és nagyon sokszor mutattam is felé és dicsértem is. Persze kisgyerekesként megértem hogy nem velem akart foglalkozni.
Ezek után teltek a hetek hónapok évek és kb 2 éve teljesen elhagytam magam azaz nem igényességi oldalról de nem edzek és orba szájba zabálok mert a gyereken kívül ez tesz boldoggá és annyi visszautasítást kaptam tőle hogy ebben találtam meg a boldogságomat.
most 183/90kg vagyok nem vagyok elhízva de kő kemény apa testem van...
Ő vissza nyerte az alakját sok sok idő után (az első 4 évben nagyon nem volt toppon úgy hogy a gyereknevelésből minimum annyira kiveszem a részem így ez nem kifogás) és nem elég hogy semmi sincs közöttünk de még be is szólogat hogy hogy nézek ki és hozzám se tud így nyúlni magyarul most erre fogja azt hogy semmi sincs közöttünk.
Nem akarok hazudni tényleg nem nézek ki jól de ezt 2 év zabálással hoztam össze azelött pedig aktivan sportoltam nagyon sokat és abszolút csúcsformámban voltam (testileg mindenképp, de mentálisan azért a 4 év elhidegülése tőllem megviselt)
Akkor ő nem volt toppon de én ott voltam és igyekeztem és közeledtem de akkor is úgy visszapattantam hogy csak na...
Ezért nem tudom hogy ez most egy újabb ócska indok hogy legyen valamire fogni vagy egy nagyon undorító kifogás?
vagy csak én voltam hülye hogy én meg közeledtem és 4 évig nem csaptam az asztalra amíg "csúcsformámban" voltam? Őszinte leszek nem gondoltam volna hogy azt fogom majdnem ezek után visszakapni hogy undorodik tőllem...
Nyilván ez egy elég nagy pofon volt hogy magamhoztérjek de azt is érzem hogy ez volt az utolsó pofon mert összekapni össze fogom magam de az is biztos hogy ő az utolsó ezek után aki miatt ezt teszem és inkább kilépek ebből minthogy neki tegyem ezt meg (magamon kívül)
Szerintem nálatok nem csak a testképpel van probléma, hanem jóval többről van szó.
Az hogy éppen kinek nem tetszik a másik teste az csak egy kifogás. Valamire rá kell fogni az évek óta tartó elhidegülést.
Ez már lelkileg megtörtént, de kell egy fizikai megerősítés is, ezért van ráfogva hol az egyik alakjára hol a másikéra. A problémák gyökere jóval mélyebben van.
Le kellene ülni és megbeszélni hogy akartok e egymással élni, és nem csak a gazdasági együttműködés miatt. Mert nagyon sok olyan kapcsolat van ahol csak az anyagi kényelem miatt vannak együtt a felek, már régen elhidegültek egymástól, csak két fizetésből könnyebb megélni, a hiteleket könnyebb így fizetni.
Ráerőszakolni a másik félre semmit sem lehet. Sem a szexet, sem a fogyókúrát, sem az életmódváltást!
Itt nektek kettőtöknek kell dönteni hogy akartok e változtatni a hozzáállásotokon (étkezés, edzés, szex stb) vagy sem. Ha már az egyik fél nem hajlandó semmit tenni a kapcsolatért akkor hagyni kell a fenébe az egészet. "Kettőn áll a vásár", ahogy azt mondani szokták.
Szerintem hiába lenne újra kigyúrt tested, szex nem hiszem hogy több lenne, mert már megtörtént a lelki eltávolodás. Esetleg párterapeuta segíthet, de ehhez is két emberre van szükség.
Köszönöm a válaszokat, és igen én is így látom. Szerintem csak az anyagi része az ami miatt velem van, én meg a gyerek maitt vagyok vele mert így minden nap a részese lehetek amúgy meg jól tudjuk hogy milyen esélyekkel indul egy apa.
Annyi csak a különbség hogy én évekig igyekeztem a kedvébe járni és még most is csak akit 6 évig folyamatosan elutasítanak az egyszer elfárad.
5/
Amúgy tényleg az.
és 6 évig elvoltál szex nélkül? semmi félrelépés?
Öcsém, le a kalappal előtted :D
8/
Igen, a gyerek miatt bármennyire is megszenvedtem de ha bármit is csináltam volna akkor ezek után már biztosan tudom hogy tökéletes indok lett volna arra hogy kirakjon addig meg vártam és reménykedtem hátha csak szülésutáni depresszió de ennyi idő után nyilván már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!