Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért reménykedem hogyha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reménykedem hogyha már vége és a környezetemben mindenkinek igaza van?

Figyelt kérdés

Pár napja szakított velem pont a mamám temetése előtt pár órával. Azt mondta nagyon bánja és nem volt szép tőle, de nem hiányzok neki az alberletből most hogy már nem vagyok ott.

Albiban laktunk én 22 ő 23 éves volt. 2 éves kapcsolat volt. Már azt mondta az első 6 hónap utáni vitáknál kellett volna kidobnia, ahelyett még 2évig szenvedett. Mindig mondta voltak jó pillanataim de a legtöbb rossz volt.

Utolag is úgy állította be a dolgokat mintha mindennek én lennék az oka. Suli után nem találtam munkát addig ő tartott el. Sokat veszekedtünk hogy csináljak már valamit, ha házi munkát csináltam észre se vette fel se tűnt neki sokszor. Mindig kérte hogy munka mellett álljak neki tanulni, de csak halogatam.a munkám sofőr munka és volt hogy hétvégén reggel mentem és este jöttem ő akkor egész nap a gépet nyomta. Hétköznap ugyan ez, csak dolgozott és amikor munkából hazajött akkor estig nyomta amíg én odaértem. Beszélgetett és jól érezte magát közben. Aztán elkezdett rá költeni is. Nőnapra virágra is tőlem akart kérni pénzt mert neki már nem volt. Korábban tipp mixezett a munkatarsai hatására

Minden évben 1x hazahozott és vissza vitt. Rengetegszer mondta hogyha nem tetszik ellehet menni. Volt amikor viccelődött, mondta hogy csak húzza az agyamat. Volt hogy most fizu után 30 eurót költött a játékra és azt mondta az csak 6ezer forint. Mondtam neki az nem annyi hanem 11ezer és mondta hogy ő dollárban számolta. Kitorllte az emailje közül ezt az utalás is. Erről is miért hazudott? Nyomoztam utána merg volt hogy novemberben a törölt mappába találtam egy együttlét oldalról 2 üzenetet és még aznap törölte a fiókot. Arra is azt mondta nem csináltam semmit.

Aztán megunt mindent. Okolta a munkat is hogy amióta dolgom kihűl a kapcsolat. Hiába hívtam fel mindig mondta ne zaklassam és mindennek én vagyok az oka mert palira vettem és átvertem. Én vissza akarok menni hozzá de a környezetemben mindenki azt mondta ne menjek és ha megyek akkor többet ne térjek haza.

Azt hiszem hogyha komolyan változtattam volna a dolgokon akkor most nem lett volna vége. Szerintetek?

2021. márc. 13. 05:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért reménykedsz,mert ilyen fiatalon még ez a normális.

Ennyi idősen legtöbben még nem tudtuk,hogy mit is keresünk a másikban.

A saját elképzeléseinkhez ragaszkodtunk,hogy milyen tökéletes lehetne,ha ez vagy az a dolog megváltozna.Nem fog.

A megszokás és a reménykedés tart legtöbbször össze két össze nem illő embert.

Engedd el!

Ha egy kapcsolat azon múlik,hogy az egyik embernek mit kéne megtenni,akkor az sosem lesz jobb

Egy kapcsolatban ketten vagytok, ketten kell érte tenni...

Ha ezt egyikőtök nem akarja elfogadni,a másik tehet bármit,nem fog működni.

Jó esetben,ahogy öregszel majd, egyre inkább fogod ezt látni.

Két dolog fontos egy kapcsolathoz,1, egyedül is érezd jól magad,ne függj egy másik embertől sem érzelmileg sem anyagilag.

2, ha a kapcsolatban nem teljesülnek a saját magaddal vagy a másikkal kapcsolatos elvárásaid,akkor ahhoz nem kell mindenáron ragaszkodni.Nem anyagi dolgokra gondolok

2021. márc. 13. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgyis a szívedre fogsz hallgatni, mondhat bárki bármit. Én évekig voltam hasonló szituban, ideig-óráig érdekelt mások véleménye, de aztán a szívemre hallgattam és magamat megalázva visszakuncsorogtam magam. Nő létemre. Azt hozzáteszem hogy a legnagyobb pofáraesést kaptam tőle néhány idő elteltével, és kellett egy pár pofon mire rájöttem mi a jó nekem.

Sajnos vannak olyan szituk mikor imádsz és szeretsz valakit, de egyszerűen nem szabad vele lenned. Keress rá googlen a karmikus kapcsolatokra.

2021. márc. 13. 07:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanúgy vége lett volna, nem illetek össze. Mindig talált valamit, ami miatt porig aláz, nem volt kiegyensúlyozott kapcsolat. Volt ő, a kis király, és te aki szolgáltad, akinek otthon kuss a neve. Ha boldog akarsz lenni állj ki magadért, már a kapcsolat elején húzd meg a határokat, másképp kihasználnak és sose leszel boldog. Egy rossz kapcsolatot ne sírj vissza, próbálj meg továbblépni!
2021. márc. 13. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te irtal multkor is kerdest ide, emlekszem ra. Komolyan azota sem dobbentel ra, hogy mekkora szemetlada pasid volt? Kidobott, most megvan a lehetoseged tovabb lepni es kikupalni magad lelkileg, erre te visszamasznal hozza. Sajnalom, de remenytelen vagy. Ahogyan elottem is irtak, jopar pofon utan majd talan felebredsz, viszont addigra lehet keso lesz mar. Viselkedtem regen en is felmosorongykent tobb ferfival szemben is. Rossz visszagondolni arra, mekkora idiota voltam eveken keresztul es ha tehetnem visszamennek az idoben es felkepelnem a regi onmagam. Majd te is at fogod ezt erezni. Nem bantani akarlak egyebkent, sajnalom a helyzetedet, tudom milyen az, amikor azt hiszed, hogy csak ugy kaphatsz szeretetet az emberektol, ha mindent benyelsz es eltursz nekik. En is ilyen voltam.
2021. márc. 13. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Már beszéltünk privátban.

Amúgy a traumakötés az oka. Mindent jóvá akarsz tenni, de jegyezd meg, hogy egyedül nem tudod. Mindenhez két ember kell.

Ez a f*sz nem támogatott érzelmileg, amikor meghalt az egyik szeretted. Mit akarsz még tőle?

2021. márc. 13. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Isten ments visszamenni egy ilyen lélekromboló kapcsolatba. Ha netán gyereked lenne tőle, utána válnátok el, azt meg a gyerek is megsínylené. El kell tudni fogadni, ha egy kapcsolatnak vége, bármennyire fáj is. Ez nem megy könnyen, idő kell hozzá, hogy kívülről tudd nézni a helyzetedet, nálam 2 év szokott lenni, de vagyok annyira önérzetes, hogy eszembe sem jut visszamenni ahhoz, aki egyszer kitett. Vedd elő az önérzetedet, és amíg ilyen rossz lelkiállapotban vagy, hívogasd nyugodtan a lelki elsősegély szolgálatot, ha mindennap elmesélheted a történetedet valakinek, az megnyugtat.
2021. márc. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!