Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valakinek nehéz a személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nehéz a személyisége, az mindenkinek feladja a leckét?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel, amin a családomban senki sem lepődött meg úgy igazán. Mindenki azt mondta, hogy igen, ismerték és nehéz volt a személyisége.

Ilyen esetben csak én nem boldogultam vele, vagy a jövendő barátainak sem lesz vele egyszerű dolga?

júl. 19. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel megértik egymást, akkor sokkal egyszerűbb lesz.
júl. 19. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Igen, de a pasik úgyis az ilyen kattos, idegbajos nőket szeretik. Gondolom veled is ő szakított, nem fordítva.
júl. 19. 10:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Végül beláttam, hogy ahogy haladunk előre az életben és az időben, úgy nőnek csak a problémák viszont azokat megoldani nem tudtuk, csak ideig-óráig a szőnyeg alá söpörni. Közösen szakítottunk.
júl. 19. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem nehéz, hanem borzasztó személyiségem van. Egyik párommal sem értettük meg egymást. Pedig nagyon fontos, hogy megértsük mit miért mond és tesz a másik. Lehet, hogy a csaj meg úgy gondolja, hogy te vagy nehéz eset.

Emlékszem az exférjem és az egyik exem (kollegák) nagyon durván kibeszéltek engem írásban (olvastam), de csak arról esett szó, amiket én műveltem és nem is úgy előadva, ahogy történt.

júl. 19. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
#4 de látod mégis feleségül vett, a másik meg járt veled. A pasiknak ez kell. Minél borzalmasabb hülye pcsa legyél. Aztán persze panaszkodnak rád, de mégsem választanák az épelméjűeket xD
júl. 19. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

#5 Ja aztán hülyére csalt és számtalan okot fel is sorolt miért. Én is megkérdeztem, hogy akkor miért és mégis miért akart gyereket is tőlem, ha utána őt is eldobta 2 hónaposan? Persze ő mintapár volt mindig is, nekem el kellett nêzni mindent.

Én azóta rájöttem, hogy nekem nem való kapcsolat, az emberek nem tudják elviselni, ha a párjuk nem alakítható át az ő ízlésük szerint.

júl. 19. 10:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk itt már azért tényleg durva dolgok történtek azok alapján amit leírsz.

Egyébként nem lehet, hanem biztos, hogy úgy gondolja és mindenkinek úgy mondott el mindent, hogy én legyek a negatív figura. Nyilván próbálta magát igazolni, de ezért sem mondtam senkinek semmit róla. Amit a rokonaim tudtak, azoknak ők a szemtanúi voltak.

júl. 19. 11:29
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Kb mintegy alkesz környezetében.
júl. 20. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!