Mit árulhat el a személyisemről ha kis túlzással én mindenhol mindenkinek a DANIKA vagyok huszonközepe évesen?
Először is légy határozottabb és állj ki magadért. Ha nem tetszik, hogy danikáznak, jelezd, hogy ne így szólítsanak mert te ezt nem szereted. Ez az első lépés.
Azt írják a pszichológiában, ha egy felnőttet a -ka -ke kicsinyítő képzővel szólítanak, az a lebecsülés jele.
Állj ki magadért. Ha munktársak teszik ezt és zömmel idősebbek, lehet irritálja őket, hogy fiatal vagy, így próbálnak lenézni. Ha így van, mutasd meg a munkádban, hogy milyen jól tudod végezni, dobd be magad, dolgozz jobban, légy segítőkész velük, de ne hagyd, hogy kihasználjanak, ugráltassanak!
Adjon erőt az, hogy még 60 évesen is 30-nak fogsz kinézni. :)
Ilyen vagyok, voltam én is egy darabig, amíg nem lett egy bolond haverom, aki miatt elkezdtem gyúrni, és elég zord külsőm lett, kb eszébe nem jutott senkinek se pistikézni. :)
Ha!!!! látnak úgy teljes egészében, amikor vezetek, többször fordult elő, hogy kiszállt valami majomparádé, mert csak a gyerekes fejemet látta, és elkezdett oltani a 60 kilójával.
Sosem értettem az olyan embereket,akiket valami zavar és nem szólnak érte. Én megváltoztattam a keresztnevemet,mert nem tetszett. Tudod,mit mondtam az ismerőseimnek? Kérlek hívjatok ezen a néven,mert a másikat nem szeretem,ezt pedig igen. És tudod,mi történt? Úgy hívnak azóta.
Nekem is van egy csomó ismerősöm, aki szólt,hogy hogyan kell őt becézni. Van olyan,aki teljesen másnak becézteti magát,mint ami a neve. Olyan is van,aki a vezetéknevéből képzi a becenevét, tehát magamtól rá sem jöttem volna ha nem mondja. De mondta. Szóval ne várd,hogy más találja ki,neked mi a jó. Ismerek olyanokat,akin az Öcsi meg Hugi név maradt rajta egész életére és nem zavarja őket. A te környezeted is gondolhatja azt,hogy te megvagy a Danikával. Tehat tedd szóvá udvariasan,de határozottan és javítsd ki,aki mégis danikázik.
Nem magával a szóval van a gond hogy így hívnak.
Hanem az,hogy valamiért így hívnak. Hogy biztos van valami, amire én se jövök rá, tulajdonságom,amiért kis cuki ,határozatlannak stb stb láthatnak.
És a nők is ha a kis aranyos kedves Danikát látják,az sose lesz nekik potenciális pár jelölt,akiben a férfit látják.
De már lehet én gondolom túl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!