Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit árulhat el a személyisemrő...

Mit árulhat el a személyisemről ha kis túlzással én mindenhol mindenkinek a DANIKA vagyok huszonközepe évesen?

Figyelt kérdés
Nem lenne nekem ezzel semmi gond, de nem megy az ismerkedés a nőkkel sem, és ez összefüggésben lehet ezzel ,amiért így hívnak…
máj. 5. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert biztos olyan kisfiús vagy. Cukimuki.. ☺️☺️
máj. 5. 08:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó igen,most tudom ilyen válaszokat fogok kapni. De ezen tudok változtatni? Le tudom vetkőzni ezeket a személyiség jegyeket ?
máj. 5. 08:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2# Miért akarod levetkőzni? Nem vagy még olyan idős. Lehet aranyosnak/helyesnek gondolnak, vehetnéd inkább bóknak.
máj. 5. 08:42
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Először is légy határozottabb és állj ki magadért. Ha nem tetszik, hogy danikáznak, jelezd, hogy ne így szólítsanak mert te ezt nem szereted. Ez az első lépés.

Azt írják a pszichológiában, ha egy felnőttet a -ka -ke kicsinyítő képzővel szólítanak, az a lebecsülés jele.

Állj ki magadért. Ha munktársak teszik ezt és zömmel idősebbek, lehet irritálja őket, hogy fiatal vagy, így próbálnak lenézni. Ha így van, mutasd meg a munkádban, hogy milyen jól tudod végezni, dobd be magad, dolgozz jobban, légy segítőkész velük, de ne hagyd, hogy kihasználjanak, ugráltassanak!

máj. 5. 08:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Adjon erőt az, hogy még 60 évesen is 30-nak fogsz kinézni. :)

Ilyen vagyok, voltam én is egy darabig, amíg nem lett egy bolond haverom, aki miatt elkezdtem gyúrni, és elég zord külsőm lett, kb eszébe nem jutott senkinek se pistikézni. :)

Ha!!!! látnak úgy teljes egészében, amikor vezetek, többször fordult elő, hogy kiszállt valami majomparádé, mert csak a gyerekes fejemet látta, és elkezdett oltani a 60 kilójával.

máj. 5. 08:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Azért akarom levetkőzni,mert a nők is emiatt nem vesznek észre ,amiért az emberek Danikáznak.
máj. 5. 10:12
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Azétr mert a nagyi Danikának szólít, még nem leszel sikertelen a nőknél.
máj. 5. 10:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az olyan embereket,akiket valami zavar és nem szólnak érte. Én megváltoztattam a keresztnevemet,mert nem tetszett. Tudod,mit mondtam az ismerőseimnek? Kérlek hívjatok ezen a néven,mert a másikat nem szeretem,ezt pedig igen. És tudod,mi történt? Úgy hívnak azóta.

Nekem is van egy csomó ismerősöm, aki szólt,hogy hogyan kell őt becézni. Van olyan,aki teljesen másnak becézteti magát,mint ami a neve. Olyan is van,aki a vezetéknevéből képzi a becenevét, tehát magamtól rá sem jöttem volna ha nem mondja. De mondta. Szóval ne várd,hogy más találja ki,neked mi a jó. Ismerek olyanokat,akin az Öcsi meg Hugi név maradt rajta egész életére és nem zavarja őket. A te környezeted is gondolhatja azt,hogy te megvagy a Danikával. Tehat tedd szóvá udvariasan,de határozottan és javítsd ki,aki mégis danikázik.

máj. 5. 10:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem magával a szóval van a gond hogy így hívnak.

Hanem az,hogy valamiért így hívnak. Hogy biztos van valami, amire én se jövök rá, tulajdonságom,amiért kis cuki ,határozatlannak stb stb láthatnak.

És a nők is ha a kis aranyos kedves Danikát látják,az sose lesz nekik potenciális pár jelölt,akiben a férfit látják.

De már lehet én gondolom túl.

máj. 5. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Egy cuki,határozatlan felnőtt férfit sem becéznek normális körülmények között Danikána,Tomikának,Gyurikának...eleve udvariatlanság. Szóval nem tudom elképzelni,h a munkahelyeden, vagy egy randin egy idegen így hív.
máj. 5. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!