Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miután szakítottam vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután szakítottam vele, miért az ellenkezőjét adja elő mindenkinek? Így akár le járatni?

Figyelt kérdés
Én hivogattam, én kerestem stb... Pont ellenkezőleg, a telefonomban a hibás listán látni, hogy 4 hónapig hivogatott, miután nem vettem fel, magán számról. Ő keresett mindig. De közben úgy ki van szinezve a sztori, hogy az rettenet. Én vagyok minden utolsónak be állítva és miután meg kértem többet soha ne jelentkezzen le is tiltott. Ezt valaki magyarázza el nekem, mire jó? Nem fog az senkinek gyanús lenni, hogy csak velem volt a gond úgymond? N28
2021. szept. 29. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ne is foglalkozz vele,nem tudsz mit kezdeni vele. Nyilván sérti az önérzetét, hogy nem fogadtad vissza, így akar elégtételt szerezni. Felejtsd el, hogy létezik.
2021. szept. 29. 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Elnézést át írt pár szót amit csak most vettem észre.

2021. szept. 29. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos nem tudsz mit tenni ez ellen a lejáratás ellen, ha átlépi a törvényes határt, csak akkor.

Még addig jó, hogy ez elég neki, és nem jön neked fizikailag.

2021. szept. 29. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát mondjuk nem csodálnám ha a pasinak lenne igaza és te zaklattad volna

Biztos vagyok benne hogy nem vagy 100as minden nap kiírni ide a kérdést mindig új körítéssel...

"mondtam tiltson le, letiltott, de miért?"

Ennyire ostoba vagy?

2021. szept. 29. 15:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Olvastad ezt a kiirast máshol,maskor? Nem hiszem! Ne akarj itt be mocskolni. Eleve azzal indítasz, hogy én már ezt ki írtam, nem tudom ki lehetsz de kettőnk közül te nem vagy 100 as ha ilyeneket irkalsz olyan helyekre amit szerintem nem olvashattal meg! Vagy túl sok a felesleges időd, energiád, vagy te ezt élvezed. Na ezen kéne kicsit el gondolkozni...
2021. szept. 29. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem is ugyanaz a kérdezo

Baromi uncsi

Örülj neki

Azt akartad hogy letiltson

Innentől mi a. Szart érdekel?

2021. szept. 29. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
2021. szept. 29. 15:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt meg mielőtt el felejtem ez egy anonim oldal ide az ír ki kérdést abban a temaban amit amikor akar. Ez a lényege. De az, hogy egy elmegyogyi ezeket furkesze egész nap ez elég sokat elarul rólad. Mellesleg mi közöd az egészhez? Szánalmas kis senki lehetsz aki itt éli ki magát mert a való életben el nyomnak. A rosszindulat csak úgy sugárzik belőled gyerek
2021. szept. 29. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk nem tudom melyik a rosszabb...

Az hogy az ember unalmában olvasgatja itt a kérdéseket és napi 20xor szembe jön vele ez a kérdés lassan már az összes kategóriában vagy az hogy te mint egy zakkant teszed fel ezt a kérdést napi 20xor mindenhol

2021. szept. 29. 15:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Talán mert túl sok a. Felesleges időd? Vagy munkanélküli kis lof@sz vagy aki csak messziről látott not és itt éli ki magát mert ugye bár most mondtad unatkozol... Hát nem tudom

. El kéne menni dolgozni és már nem is lenne unalmas a napod ;)

2021. szept. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!