Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután szakítottam vele, miért az ellenkezőjét adja elő mindenkinek? Így akár le járatni?
Köszönöm!
Elnézést át írt pár szót amit csak most vettem észre.
Sajnos nem tudsz mit tenni ez ellen a lejáratás ellen, ha átlépi a törvényes határt, csak akkor.
Még addig jó, hogy ez elég neki, és nem jön neked fizikailag.
Hát mondjuk nem csodálnám ha a pasinak lenne igaza és te zaklattad volna
Biztos vagyok benne hogy nem vagy 100as minden nap kiírni ide a kérdést mindig új körítéssel...
"mondtam tiltson le, letiltott, de miért?"
Ennyire ostoba vagy?
Szerintem is ugyanaz a kérdezo
Baromi uncsi
Örülj neki
Azt akartad hogy letiltson
Innentől mi a. Szart érdekel?
Mondjuk nem tudom melyik a rosszabb...
Az hogy az ember unalmában olvasgatja itt a kérdéseket és napi 20xor szembe jön vele ez a kérdés lassan már az összes kategóriában vagy az hogy te mint egy zakkant teszed fel ezt a kérdést napi 20xor mindenhol
Talán mert túl sok a. Felesleges időd? Vagy munkanélküli kis lof@sz vagy aki csak messziről látott not és itt éli ki magát mert ugye bár most mondtad unatkozol... Hát nem tudom
. El kéne menni dolgozni és már nem is lenne unalmas a napod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!