Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután szakítottam vele, miért az ellenkezőjét adja elő mindenkinek? Így akár le járatni?
Figyelt kérdés
Én hivogattam, én kerestem stb... Pont ellenkezőleg, a telefonomban a hibás listán látni, hogy 4 hónapig hivogatott, miután nem vettem fel, magán számról. Ő keresett mindig. De közben úgy ki van szinezve a sztori, hogy az rettenet. Én vagyok minden utolsónak be állítva és miután meg kértem többet soha ne jelentkezzen le is tiltott. Ezt valaki magyarázza el nekem, mire jó? Nem fog az senkinek gyanús lenni, hogy csak velem volt a gond úgymond? N282021. szept. 29. 14:59
11/11 anonim válasza:
Nem tudom miért kell embereknek itt egymást pocskondiazni. Ha a kérdező lelkét ez megnyugtatja hogy naponta kiírja ide ezt a kérdést... Hát egészségére. Nyilván attól nem fog változni úgy sem semmi.
Felesleges kommentelni ha nem építő a hozzászólás. Tovább kell görgetni.
De az is igaz hogy az emberek nagy része itt nem hülye és látják hogy ez ugyan az a kérdés minden nap csak máshogy megfogalmazva. Pláne ha minden nap szembe jön velünk ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!