Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jó az örök játszmázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az örök játszmázás és veszekedés?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akinek nem kellettem, mert túl nyugodt és rendes voltam, annak ellenére hogy nagyon jól bántam vele., semmi baja nem volt velem.

Ezt így utólag úgy értelmeztem, hogy kell neki a lobbanó szerelem+ ez a folyamatos feszkó amit a mostani csaja megad neki. Hol együtt vannak, hol nem, játszmáznak instán, meg még ki tudja milyen a kapcsolatuk, de abból amit kifelé raknak és hol eltűnnek majd mindennki elé tolják hogy boldogok, csakis labilis kapcsolatuk lehet.

Én nem vagyok a veszekedős típus, sose játszmáztam, hisztiztem, bsztam át a másikat a palánkon, pláne nem rakom ki a közösségi médiába.

Mi az oka akinek vonzó a folyamatos feszkó, a se veled se nélküled labilis kapcsolat?

Általánosságban miért vonzóbb ez, mint egy kiszámítható kapcsolat?

dec. 23. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
5, ez eddig a leglényeglátóbb válasz, amit a gyakorin olvastam. 👏👍
dec. 23. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyenek nárcisztikusak. Ha valakinek nincs normális parkapcsolati mintája, és összejön egy narcisztikussal, az rászoktatja a beteges körforgásokra.
dec. 24. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Az 5,6,8,9 elég jókat írt. Én még annyit tennék hozzá, hogy nekem is voltak itt ilyen időszakaim. Azt figyeltem meg magamon, hogy amikor rossz élethelyzetben vagyok, akkor alakultak nekem is ilyen játszmázós kapcsolataim. És tulajdonképpen ilyenkor a kapcsolat egy menekülés volt. Úgy tűnt mintha az lenne a megoldás a problémákra. (Közben persze nem.) És emiatt minden energiámat ráhelyeztem, rá összpontosítottam és valahogy ebből alakul ki ez a nyomás, amivel a felelősséget mintha ráterhelném az adott kapcsolatra és személyre és tőle várnám a megoldást.

Persze azóta már rájöttem hogy ez nem így megy, magammal kell foglalkoznom és megoldanom a saját problémáimat. Ha ez rendben van és figyelem magam nem is vágyok őrülten kapcsolatra, tiszta fejjel ismerkedem.

Szóval ebből azt akarom kihozni hogy ez az illető, lelkileg elég rossz állapotban lehet a magánéletével, magával kapcsolatban amit még nem oldott meg. Ha nem próbálkozik a megoldással, akkor elég sokáig is fog ebben az ördögi körben keringeni.

dec. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!