Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem letiltott, érdemes lenne elmennem hozzá megbeszélni?
Nemrég írtam egy régi exemnek, hogy hogy van, hogy teltek az elmúlt évek (nagyon rég voltunk egy pár, tizenéve). Pár nap beszélgetés után veszekedés lett az egészből, szerintem indokolatlanul támadó és lekezelő volt majd nem tudtam neki több üzenetet írni mert letiltott. Gyerekesnek tartom, holott egy harmincas nőről beszélünk. Sértő is valahol rám nézve… Akartam írni az anyjának, de nála is le vagyok tiltva. 🤷🏻♂️
Így az jutott eszembe, hogy felkeresem őt ott, ahol lakik, mivel mondta, hogy még mindig abban a kis településen él (én kb. 50 km-rel arrébb). Beszéljük meg normálisan, meg engem ne tiltogasson le ilyen gyerekesen, sért mert olyan mintha egy mozdulattal a kukába dobott volna.
Vélemények?
Itt már elég választ kaptál: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Hiába írod ki újra.
Ha odamész, teljes joggal rád fogja hívni a rendőrséget, mert az már zaklatás.
Kezdesz ijesztő lenni, ugye, tudod?!
Minek?
Persze, értem, hogy bántja az egódat, hogy nema tiéd lett az utolsó szó és talán még igazad sem volt abban a vitában... de azzal, ha odamész, igazából csak azt erősíted, hogy jobb téged tiltani és menekülni előled.
Hagyjuk már ezt a rendőrség dolgot, minek kell így felfújni? Feleslegesen hisztiztek ezen. Nem akarom én bántani. 🤦🏻♂️
Csak higgadtan és nyugodtan szeretnék vele pár mondatot váltani.
Röviden: hagyd őt békén!
Nem akar tőled semmit, se beszélni, se találkozni! Egy értelmes ember ezt minimum a tiltásból felfogja, de úgy látszik neked ki kell ezt fejteni.
FELEJTSD EL ŐT! SE SZEMÉLYESEN, SE MÁSHOL NE KERESD TÖBBET!
Hátha most megérti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!