Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha távolságtartó lett, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha távolságtartó lett, akkor érdemes szakítani vagy próbáljuk megbeszélni?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyok együtt egy férfivel (mindketten 23-24 évesek vagyunk), azonban az utóbbi hónapban minden héten volt 1 nagyobb veszekedésünk. Mind a négy veszekedés amiatt volt, mert én picit kezdtem magam elhanyagolva érezni, illetve az ő időbeosztása elég káoszos, így kevés szabadideje van. Mindegyik veszekedésnél kifejeztem, hogy ez így nekem nem jó, és sokszor érzem magam szomorúnak. Mintha a kezdeti lelkesedés elveszett volna részéről. Ő szeret, szakítani nem akar, viszont az én fejemben ez sajnos többször megfordult, mert nem igazán érzem bizonyos szempontokból kielégítőnek a kapcsolatot. Erről beszéltem is vele, de mondtam, nem szeretnék szakítani, csak sokszor eszembe jut, hogy mennyire van közös jövőnk, ő erről mit gondol stb.

Most a legutóbbi konfliktus amiatt volt múlt héten, mert igazából egyszerűen azt érzem, nem férek bele az életébe. Csak a hivatásáról szól az egész élete, hétfőtől vasárnapig lényegében. Csak ez a téma, és azt érzem, csak ez az egy lelkesíti, a kapcsolatba tizedannyit sem tesz bele, lelkesedés téren sem. Ezt szóvá tettem neki, ugyanis hétvégén program közben stb. is hivogatja a főnöke és fél órákat telefonálunk és sosem tud a munkától elszakadni.

A legutóbbi múltheti konfliktust habár megbeszéltük, de azóta olyan távolságtartó lett... Most nem tudom, hogy kérdezzek-e rá, hogy jól érzem-e, nem akarok túl fojtogató lenni vagy ilyesmi... Ha meg nem kérdezek rá, csak örlődöm rajta. Ha pedig jól érzem ezt, akkor nem tudom, mi a teendő, mert ez nem viszi előre a kapcsolatot, sőt én csak feszült vagyok emiatt.

2021. aug. 3. 13:55
 1/6 A kérdező kommentje:
*fel órákat TELEFONÁLNAK
2021. aug. 3. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nyíltan rákérdezek, ha érzem hogy valami nem jó. Jobb tudni, mint szerencsétlenkedni.
2021. aug. 3. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fersz bele az eletebe.
2021. aug. 3. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű jól érzed szerintem. Voltam én is ilyen kapcsolatban, hogy sose ért rá. És én voltam a hisztis, meg attól, hogy nem jön, nem hív, még van ám ez a kapcsolat:) Hálaistennek már nem sokáig volt.
2021. aug. 3. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem sok megbeszélnivaló van. Te már többször elmondtad neki, hogy téged ez zavar és rosszul érint, de mindig csak veszekedés lett belőle és nem változott semmi. Ő így éli az életét, feltehetően nem is akar ezen változtatni a közeljövőben, mert azt írtad, hogy lelkes és szereti is. Csak a kedvedért nem fogja megváltoztatni. Talán ha ultimátumot adsz neki, akkor ideig-óráig megpróbál jobban figyelni rád, de aztán úgyis visszatér a megszokott kerékvágásba. Ha olyan párt szeretnél, akinek van ideje rád, akkor ne karrieristával kezdj.

Persze megpróbálhatsz megint beszélni vele, de őszintén szólva én nem látok rá esélyt se, hogy hirtelen teljesen megváltozik és minden szuper lesz.

2021. aug. 3. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férfiaknak nem való párkapcsolat. Amikor épp ràér, összejártok, esetleg közös nyaralás, hogy ne egyedül kelljen mennie. Ha nagyon szeret, azt mondja költözzetek össze. Abból meg az lesz egy idő után, hogy neki nincs ideje, vidd a teljes háztartást.
2021. aug. 3. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!