Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem letiltott, érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem letiltott, érdemes lenne elmennem hozzá megbeszélni?

Figyelt kérdés

Nemrég írtam egy régi exemnek, hogy hogy van, hogy teltek az elmúlt évek (nagyon rég voltunk egy pár, tizenéve). Pár nap beszélgetés után veszekedés lett az egészből, szerintem indokolatlanul támadó és lekezelő volt majd nem tudtam neki több üzenetet írni mert letiltott. Gyerekesnek tartom, holott egy harmincas nőről beszélünk. Sértő is valahol rám nézve… Akartam írni az anyjának, de nála is le vagyok tiltva. 🤷🏻‍♂️

Így az jutott eszembe, hogy felkeresem őt ott, ahol lakik, mivel mondta, hogy még mindig abban a kis településen él (én kb. 50 km-rel arrébb). Beszéljük meg normálisan, meg engem ne tiltogasson le ilyen gyerekesen, sért mert olyan mintha egy mozdulattal a kukába dobott volna.

Vélemények?

ma 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem fújjuk fel, sajnos ez az igazság. Nem érted, hogy ez zaklatásnak minősül?? Nem akar veled beszélni, ha odamész, az tényleg fenyegető és ijesztő, értsd már meg!

#3 vagyok

ma 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja is letiltott, ez már komoly. Ő is feljelentést tehet zaklatás miatt. Tényleg felejtsd el, hogy létezik. Eddig nem érdekelt, nos ne érdekeljen most se.
ma 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 11 írja, nem felfújásból lett emlegetve a rendőrség.

Ha valaki nem akar veled beszélni, te meg odamész és a lakóhelyén zargatod, az zaklatásnak minősül, tlejesen legit húzás a rendőröket hívni.

Az meg, hgoy megbeszélni... ez megtörtént és ez torkolt abba, hogy letiltott. Minek akarod mégegyszer elsütni ugyanazt?

Indokolatlanul? Tehát valójában az igazságérzetedet, egódat bántja a dolog? Te magadat akarod kimosni, nem pedig a kapcsolatotokat helyrehozni.

ma 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoltunk. Mindenki elmondta egyértelműen, hogy hagyd békén!

Mit nem értesz ezen?!

Annyira látom magam előtt, hogy csak azért akarsz odamenni, hogy agresszív légy!

ma 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
ma 14:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod hogy nem normális hogy egy 10 évvel ezelőtti kapcsolaton kattogsz
ma 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak megveretnélek, ha odajönnél...
ma 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!