Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez jogos ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jogos ?

Figyelt kérdés

Ő 26/F én 22/L

Másfél éve voltunk együtt kisebb nagyobb összeveszésekkel. Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk de szerettük/szeretjük egymást...

Mi már régóta ismertük egymást de sokáig nem találkoztunk az elején. Ameddig nem találkoztunk és nem fordultak komolyra köztünk a dolgok, én beszéltem egy környékbeli sráccal de semmi komoly. Írkáltunk néha aztán ennyi. Volt olyan hogy küldtünk egymásnak képeket videókat de nem 18+os dolgokra gondolok hanem egyszerű kép vagy videó ha a másik kérdezte mit csinálsz stb. Nyilván volt olyan amiben én is benne voltam (az arcom) vagy kivágottabb felsőben voltam amit kitettem storyba és reagált rá stb de semmi olyat nem küldtem neki soha és nem is mentünk bele olyan témákba se.

Na szóval később találkoztam a barátommal akivel közelebb kerültünk egymáshoz össze is jöttünk, de néhány ok miatt még nem tudtunk találkozni egymás családjával ( ez nem is lenyeg most).

Voltak összeveszéseink a korábbi beszélgetésem miatt ami szerintem hülyeség volt mivel soha nem találkoztam azzal a sráccal és nem volt köztünk semmi!!

Most pár napja újra összevesztünk emiatt a dolog miatt( ami másfél évvel ezelőtt történt kb!), mert a srác a barátom lánytesójával van azóta együtt és a lány bekavart és felfújták hogy én miket küldtem magamról ( semmi extra csak felfújják mert nagyon maradiak egyébként és a lány szarkavaró és

nagyon rosszindulatú). A barátom azt mondta hogy ő ugyanúgy szeret nem változtat ez semmin viszont én most őt leégettem hogy ez kiderült és azt mondta az anyja is pl hogy gondolj már bele milyen lenne ezzel a nővel elmenni egy társaságba miközben régen a sógoroddal beszélt.( ismétlem mégegyszer nem volt köztünk semmi és nem is beszéltünk olyan sokat!) Úgy érzem mintha valami utolsó ri**nc lennék pedig tudom hogy hülyeség az egész. Én nagyon megbántva érzem magam, de lehet hibás vagyok igazából. Szerintetek? Ő szinte már szakított velem írta hogy így lesz a legjobb srb

Én letiltottam mindenhol, megmondtam hogy engedjük el ha ő 26 évesen azzal van elfoglalva mit mondanak mások. Vagy ez tényleg akkora probléma? Ti mit reagálnátok az ő helyében és az én helyemben? Jogos ez az egész felháborodás. A lány tesója pedig szerintem jelenleg is féltékeny ezért kavarta meg a szart ilyen szinten...

szept. 10. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez...nagyon minimál agyszinten menő telenovella sorozat kb.

Még egyszer megnéztem hány évesek vagytok, nem lenne jobb egy nyugis, balhé mentes, esetleg értelmesebb kapcsolat?

szept. 10. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát elég nevetséges már🤣 én szeretnék egy normalis nyugodt kapcsolatot de állandóan bele kell kötni valami 100 éves hulyesegbe aminek semmi értelmeset
szept. 10. 19:31
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
46%
Vihar a biliben.
szept. 11. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, az zavarja, hogy így kicsit belterjes a hangulat. Tényleg furcsa, hogy a fiú pont a barátod húgára hajtott rá.
szept. 13. 02:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha ekkora gyökér a volt faszid, akkor ne azon gondolkodj, hogy jogos-e, hanem konkrétan engedd el ezt az egészet a sráccal együtt. Ha a családja ilyen szarkavaró, akkor ő is az, hiszen velük nőtt fel, ott szocializálódott, szintén hagyd a szitut.
szept. 13. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!