Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az örök játszmázás és veszekedés?
Van egy ismerősöm akinek nem kellettem, mert túl nyugodt és rendes voltam, annak ellenére hogy nagyon jól bántam vele., semmi baja nem volt velem.
Ezt így utólag úgy értelmeztem, hogy kell neki a lobbanó szerelem+ ez a folyamatos feszkó amit a mostani csaja megad neki. Hol együtt vannak, hol nem, játszmáznak instán, meg még ki tudja milyen a kapcsolatuk, de abból amit kifelé raknak és hol eltűnnek majd mindennki elé tolják hogy boldogok, csakis labilis kapcsolatuk lehet.
Én nem vagyok a veszekedős típus, sose játszmáztam, hisztiztem, bsztam át a másikat a palánkon, pláne nem rakom ki a közösségi médiába.
Mi az oka akinek vonzó a folyamatos feszkó, a se veled se nélküled labilis kapcsolat?
Általánosságban miért vonzóbb ez, mint egy kiszámítható kapcsolat?
Én is hasonlóan jártam mint te. Nem akarok általánosítani, nyilván nem mindenkire igaz, de én úgy vettem észre hogy ha mindent megadsz a másiknak, akkor túl kiszámítható és unalmas leszel egy idő után.
Alapnak veszi hogy neki minden "jár", neki nem kell semmit tenni, mert te alapjáraton normális vagy vele és nincs cirkusz.
Akinek a végletekig ki van tolva az ingerküszöbe, mert megszokta hogy sok a rajongója, annak egy idő után semmi sem lesz elég. Mindig több és több kell neki. Vagy egy embertől várja mindig a toxikus megújulást vagy több vasat tart a tűzben.
Aztán ott van a FOMO jelenség, a félelem attól hogy lemarad valamiről. Ezért is kell mindig valami újdonság. Általában a se veled se nélküled kapcsolatoknál is az van hogy képben van folyamatosan más is, akitől be kell gyűjteni a rajongást. Ezért is vannak a féltékenységi veszekedések.
Aztán van az a verzió is hogy nem hajlandók beismerni hogy nem illenek össze, azért vannak se veled se nélküled kapcsolatban. Valószínű vagy az egyik, vagy mindkét fél kapcsolatfüggő, ezért nem engedik el egymást.
Szerintem ez egy mintázat, főleg amit a 2-esben írsz kérdező, számomra akkor vált nyilvánvalóvá. Vannak ilyen emberek, a kötődésük és a sémáik erre épülnek, hogy kell nekik ez a fajta izgalom és folyamatos feszültség, mert anélkül nem érzik magukat szeretve, vagy fontosnak a másik által. Vagy hogy anélkül szerinte nem elég intenzív a kapcsolat. És tök jó hogy köztetek nem lett semmi, mert elkezdte volna kavarni a szart egyből, hogy túl nyugis minden. Szóval a legjobb az ilyen férfit vagy nőt minél előbb felismerni, és ha te a nyugalmat szereted, akkor minél távolabb maradni tőle.
Tudom hogy sok esetben a nézeteltérés, balhé teljesen másból jön, kompromisszumképtelenség, hazugságok és társai. De ennek ellenére az egy nagyon is létező típus, akit tényleg ez a fajta feszkó éltet. És ha nincs, akkor gerjeszti akár a semmiből, vagy végül azért szakít mert túl unalmas minden, és nyilván "nem szereti eléggé a másik", ha mindenre higgadtan reagálsz. Emellett még toxikus is, főleg ha a nyugalmat szereted. Szóval jobb is hogy offos.
Igen én amúgy utalom a dramat, csaladtol kaptam eleget es sose kedveltem az olyan sracokat akik jatszmaznak, nem is volt olyan. Nekem mindig is a nyugodt es kiszamithato, joszivu es jolelku sracok tetszettek, mindenfele nagy duma nelkul. En speciel a csaladom miatt nem birom a bizonytalansagot, a talalgatasokat, en mindent karakan modon megtudok beszelni, nincs szuksegem instan uzengetni, utalgatni posztokkal meg ilyenek🤣
Persze jobb hogy nem lett semmi csak facen meg latom az uj csajaval a vergodeset, mindig nekem panaszkodott hogy kutyaba se nezik, en meg persze valszeg “unalmas” voltam mert normalis voltam (egyebkent az eletvitelem egyaltalan nem unalmas, a dolgaim se, hobbijaim se) de a lenyeg: egye meg amit foz. Ha ez kell, akkor ez kell.
Nekem mindegyik kapcsolatom a nyugin alapszik es nem unalmas attol valaki mert nem dramazik egyfeszt.
Szerintem is az a kulcs,hogy egyszerűen nem rád van szüksége,nem fogtad meg,nem mozgatsz meg benne semmit.
Ezzel szemben a másik igen.
De megmozgattam, fél évig voltunk ismerkedésben amikor benyögte hogy minden szuper de mégsem rám vágyik. Pedig szex, minden passzolt szerinte.
Na mindegy! Elfogadom, majd lesz más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!