Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit nagyon szerettem. Elején ő is adta a szépet,hogy mennyire szeret stb. Majd elment más nőkhöz. 2,5hónapig így ment,engem hanyagolt. Csak éppen nem adott rá választ hogy miért. Majd 3 hete letiltott azzal az indokkal,hogy "kisírod a fejed" mivel konyorogve sírtam,hogy adjon választ hogy miért viselkedik így velem. És azt mondta majd felold. Én azt hittem másnap felfog,de már 3.hete levagyok. És kedd hajnalban felbukkant,hívott,de mivel levolt tiltva már a száma neki, így nem láttam,csak este. Feloldottam,írtam neki hogy :"minek hívtál?,oldj fel,nem hajnalba kell hivogatni!" De nem erdekezett semmi válasz. Tegnap délután felhívtam,kinyomta 2x,majd visszahívott. Mintha mi sem történt volna kicsimnek hívott. Meg azt mondta hogy nem old fel,mert írni fogom a regenyeimet. Utána a hívás végén mondta tegyük le,mert vezet,nem soká felold. Na azóta sem oldott fel,telefont nem veszi fel hiába hívtam. 1x vette fel azt mondta ne remegjek,majd hív mindjárt. Ez már 4 óra hosszája volt... Semmi önbecsülésem. ☹️☹️ Szegyelem magam. De igazából már nem azt mondom hogy vele akarok lenni,hanem válaszokat jó lenne kapni,miért használt csak ki. Azóta lettem ilyen idegroncs,mióta elkezdte ezt velem csinálni. Nagyon szerettem őt☹️☹️ azon is gondolkodtam már hogy nem csak a Messenger alkalmazásban,hanem teljes facen le kéne őt tiltsam. Csak nincs szívem rá.
ma 15:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom nem kerestem mióta,ő keresett meg engem kedden. Igen azóta irkaltam neki,de ő keresett meg
ma 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
És akkor mi van? Nem tudna írni ha te mindenütt letiltottad volna.
ma 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Zaklatja. Feljelenti. De.
ma 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt éreztem én is ez mennyire szomorú.

45 éves nőként én is azt tanácsolom, hogy tiltsd le mindenhonnan, és soha többé ne érdekeljen ez a kis csíra! Játszik csak veled, tetszik neki hogy ennyire érdekel téged, és csak röhög magában, hogy mész utána...

Ne tűrd el senkitől, hogy így bánjon veled! Annyi rendes, kedves srác van, aki a tenyerén hordozna. Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni.

ma 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!