Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A vírus miatt nem találkozunk már egy ideje.

Pár napja nagyon felidegesítettem valamin, valószínű egy másik nő van a dologban , olyan 90%... a lényeg hogy kételkedem. Hirtelen felindulásból, idegességemben szakítottam vele online. (már kissé megbántam)

Azóta semmi, nem keres semmilyen formában. Olvasatom szerint tényleg igazam volt és van valakije azért nem is keres és próbálja kimagyarázni..

Szerintetek ebből a viselkedésből mire lehet következtetni? Ha igazán szeretne ,úgy gondolom megkeresne , hogy nyugodjak meg mert nincs senki aki miatt izgulnom kéne... de így.. igazán rosszul esik ez az egész

2020. máj. 14. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom erre várt, nem akart ő szakítani veled.
2020. máj. 14. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Ha valaki szakít velem, akkor arra nem pazarlok több időt. Függetlenül attól, hogy miért teszi.

Lehet, hogy van nála más a képben, de ennyitől még nem biztos.

2020. máj. 14. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Úgy néz ki ennek annyi.

És úgy tűnik túlzottan nem is érdekli.

Szóval elég egyértelmű a helyzet...

2020. máj. 14. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintetek ebből a viselkedésből mire lehet következtetni?"

Leginkább arra, hogy nem a felnőtt kapcsolatok kategóriába kellett volna kiírnod. Gyerekes a viselkedésed.

Letámadod valamilyen indokkal, majd kidobod és utána csodálkozol, hogy nem keres?!

Én sem keresnélek.

2020. máj. 14. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos helyette elvegezted a piszkos munkat. Reszerol befejezett.

Megsertodni pasik is szoktak ugyan, de ha alaptalanul vadolnad, inkabb magyarazkodna.

Ez beismeres.

2020. máj. 14. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi, nem kérek több választ
2020. máj. 14. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem min csodálkozol, ha szakítottál vele.

Mit vártál, hgoy a nyakadba borul ?

2020. máj. 15. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!