Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Összefutottam az exemmel egy buliban és nagyon csúnyán összevesztünk. Kiakadtam rá egy félreértés miatt, ő is kiakadt amiért kiakadtam oktalanul, teljesen elborult az agya és törölt az ismerősei közül. Viszont én rájöttem, hogy azért akadok ki rá ennyire, mert még mindig őt szeretem és nincs lezárva rendesen a kapcsolatunk, látom, hogy még Ő is úgy néz rám és mások is mondják, hogy teljesen kivan azóta mióta szakítottunk. Arra gondoltam elhívom találkozni, hogy bocsánatot kérjek tőle és zárjuk le legalább a dolgot, azt nem tudom el merném-e neki mondani, hogy még mindig őt szeretem.

2018. jan. 31. 09:53
 1/4 A kérdező kommentje:
ja még annyit, hogy azért is fontos lenne rendezni, mert közös a baráti társaságunk és ezért elkerülhetetlen, hogy találkozzunk.
2018. jan. 31. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért mentetek szét? Javíthatatlan a kapcsolat?
2018. jan. 31. 09:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért, mert egy időre kimentem külföldre tanulni. Ő szakított, mert nem akart távkapcsolatot, de azt mondta szeret csak Ő erre nem lenne képes.
2018. jan. 31. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben gondolkodnék.

Mi értelme van bocsánatot kérni? Önmagában semmit sem ér. Milyen hátteret tudsz adni a bocsánatkérésnek? Ezentúl kevésbé infantilis módon viselkedsz, összeveszés, kiakadás helyett hoggadtan, célratörően fogsz kommunikálni? Vagy rájöttél valami lényegesre veled vagy vele vagy a kapcsolatotokkal kapcsolatban, amit számára is hasznos lehet?

Mit jelent az, hogy le akarod zárni a kapcsolatot? Attól még, hogy kimondjátok, hogy le van zárva, nem változik semmi. Megint csak: mi a háttér, mi a tartalom? Miért sikerülne pont most lezárni, amikor pont rájöttél, hogy még mindig szereted?

Mi az, hogy még mindig szereted, mit jelent ez? A szeretet nem önmagában való valami, ami vagy van, vagy nincs. Mi az oka, mit kezdesz vele?

Szóval egyelőre csak üres címszavakat látok tőled, de semmi tartalmat, ami értelmet adna bármiféle további kommunikációnak.

2018. jan. 31. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!