Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akit nagyon szerettem. Elején ő is adta a szépet,hogy mennyire szeret stb. Majd elment más nőkhöz. 2,5hónapig így ment,engem hanyagolt. Csak éppen nem adott rá választ hogy miért. Majd 3 hete letiltott azzal az indokkal,hogy "kisírod a fejed" mivel konyorogve sírtam,hogy adjon választ hogy miért viselkedik így velem. És azt mondta majd felold. Én azt hittem másnap felfog,de már 3.hete levagyok. És kedd hajnalban felbukkant,hívott,de mivel levolt tiltva már a száma neki, így nem láttam,csak este. Feloldottam,írtam neki hogy :"minek hívtál?,oldj fel,nem hajnalba kell hivogatni!" De nem erdekezett semmi válasz. Tegnap délután felhívtam,kinyomta 2x,majd visszahívott. Mintha mi sem történt volna kicsimnek hívott. Meg azt mondta hogy nem old fel,mert írni fogom a regenyeimet. Utána a hívás végén mondta tegyük le,mert vezet,nem soká felold. Na azóta sem oldott fel,telefont nem veszi fel hiába hívtam. 1x vette fel azt mondta ne remegjek,majd hív mindjárt. Ez már 4 óra hosszája volt... Semmi önbecsülésem. ☹️☹️ Szegyelem magam. De igazából már nem azt mondom hogy vele akarok lenni,hanem válaszokat jó lenne kapni,miért használt csak ki. Azóta lettem ilyen idegroncs,mióta elkezdte ezt velem csinálni. Nagyon szerettem őt☹️☹️ azon is gondolkodtam már hogy nem csak a Messenger alkalmazásban,hanem teljes facen le kéne őt tiltsam. Csak nincs szívem rá.
Kinek a válasz. Egy phöcs...legyen tartásod és minden kapcsolatot zarj le vele.
ma 15:33
2/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy, h ennyire játszmázós kapcsolatot tartasz fenn?
Szerintem egyértelmű, mi lenne a helyes lépés, más kérdés, hogy milyen vetületei vannak...
ma 15:42
3/14 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok😔
ma 15:44
4/14 anonim válasza:
Ezt annyira szomorú volt olvasni. 😥 Tényleg hagyd. Túl fiatal vagy ehhez. És egy pasi/nő sem ér ennyit. Kérlek....
ma 15:54
5/14 anonim válasza:
Hú de fárasztó. Nekem ehhez nem lenne türelmem.
ma 15:57
6/14 anonim válasza:
Letiltanám mindenhol és elgondolkodhanék magamon miért vagyok önbecsülés nélküli nulla.
ma 16:06
7/14 anonim válasza:
válaszokat jó lenne kapni,miért használt csak ki.
Pont válaszokat nem fogsz kapni soha. Már most kicsinált idegileg. Fogadj el egy jótanácsot egy nálad jóval idősebb nőtől: ne legyél senkinek ilyen szinten kiszolgáltatva, ne tudja rólad, ha éjszakákat sírsz végig. Csak kihasznált, igen. Ahogy a többi nőjét is. Semmit nem jelentetek neki, mert egy féreg. Használ és eldob.
Nincs szíved letiltani? Mert reménykedsz, hogy visszajön hozzád.
Lehet.
És másnap megint eltűnik, letilt, közli, hogy ne remegj... na itt megütném.
ma 16:07
8/14 anonim válasza:
Azert álljunk meg. Igen köcsög a férfi, de a kérdező (és a többi nő) pedig buta. Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát. A kérdező még most itt utána nyivákol, betegesen zaklatja és a férfi nyilván nem akar vele beszélgetni, hallgatni a nyavalygását. Meg is mondta neki!!! Még mindig nem tiltotta le. Nah hát akkor miért a férfi az egyedüli hibás? Nem kell arra fogni, hogy fiatal, vagy szerelmes mert más is az és mégis magát sokkal jobban tiszteli, sőt már lehet gyűlöli a férfit, túl van rajta (úgy ahogy). Ha te meg megütnéd inkább köpj fel és állj alá. Egyáltalán nem megoldás agresszív módon viselkedni. Semmi jogod nincs megütni a férfit, a te szegénységi bizonyítványod csak szólok.
ma 16:22
9/14 anonim válasza:
Képletesen értettem, hogy megütném. 53 kilós nő vagyok, nem szoktam verekedni. Pedig ez a pali amúgy megérdemelné, de nyilván.
Mivel úgyis el-eltűnik, telefonál, eltűnik, nem is nagyon fognak személyesen találkozni.
A kislány meg naív, igen, hagyja magát kihasználni. Ez a díszkotsog meg örömmel meg is teszi.
Köszönöm egyébiránt az erkölcsi kioktatást. Még soha nem ütöttem meg senkit, pedig ez pont megérdemelné. Az illető felköphetne és aláállhatna.
ma 16:25
10/14 anonim válasza:
Nem, a kérdező tanulja meg, hogy nem a szavakra kell adni hanem a tettekre és ha 2.5 hónapban félrekúrt (ha egyáltalán együtt voltak és nem a kérdező fejében voltak egy pár) akkor nem kérdezni kell miliószormiertmert nyilvánvaló a válasz: NEM SZERETI ÉS TISZTELI! RÖGTÖN utána le kell tiltani és ha megkeresné szemtől szemben elzavarni. A KÉRDEZŐ ZAKLATJA! Emiatt a pali feljelentheti! Nem hülye tanácsokat kell neki adni, mint üsse meg, milyen köcsög a férfi hanem az igazságot leírni. Minthogy a kérdező naiv és semmi önbecsülése mint ő maga is tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!